Додикови студентски лидери изварали чак и Јелену Карлеушу

Приватни студентски лидери Милорада Додика већ годинама лажирају изборе у студентским организацијама, те су постали несмјењиви у институцијама младих.

Република Српска 07.06.2014 | 22:11
Додикови студентски лидери изварали чак и Јелену Карлеушу

Предраг Говедарица, предсједник Уније студената РС, Младен Лучић, студент проректор Универзитета Источно Сарајево и Александар Главаш, предсједник студентског парламента Универзитета Источно Сарајево, тројац је који је потпуно контаминирао студентске организације и претворио их у приватну фирму за млаћење пара. Великих, а располажу са стотинама хиљада КМ. И то без икакве контроле.

Браћа Бинг већ годинама хараче студентским организацијама Универзитета Источно Сарајево, а заштићени су од тамошњег руководства СНСД-а, које преводи Сташа Кошарац.

Кошарац је особа чије је садистичко понашање и иживљавање над слабијима нанијело огромну штету СНСД-у у том дијелу РС.

Омалени Кошарац, злоупотребљавајући политичку моћ коју црпи из власти СНСД-а, према подређенима и слабијима понаша се као да су смеће, а неријетко, према свједочењима, по кафанама “тјера у ћошак” оне који му се не допадају. И то у буквалном значењу тих ријечи.

Кошарцем и његовом приватном дестилеријом, чије производе, без маркице, морају да купују навелико све фирме којима Режим управља бавићу се наредних недеља, а важно је знати да је он главни заштитник Браће Бинг и њихових прљавих послова.

Такозвани студентски лидери Говедарица, Лучић и Главаш, који нису ништа друго до три млада надобудна хохштаплера, учествовали су у криминалном послу откупа хотела “Панорама” на Палама, у којем је РС оштећена за пет милиона марака.

Влада РС платила је Слободану Станковићу за “Панораму” цца пет милиона марака, иако је вриједност хотела процијењена на 320 хиљада КМ.

Влада РС је тада купила “Панораму” уз свесрдну “препоруку” студентских организација Универзитета Источно Сарајево, које су лобирале за тај криминални посао, тврдећи да ће се хотел преуредити и постати студентски дом. Била је то најобичнија лаж, коју су, недуго после куповине, потврдили и челници Универзитета. “Панорама” је била и остала рушевина, а Браћа Бинг постали су ударна песница Режима, који је од цијеле РС направио рушевину.

Говедарица, Главаш и Лучић тренутно очекују од власти траншу од сто хиљада КМ, како би подржали Режим на изборима 2014. године, а њихово искуство у полтронисању Милораду Додику је вишегодишње и пребогато.

Додик је, заједно са студентима са оба јавна унивезитета у Српској, учествовао у студентској радној акцији "Тјентиште 2013" и дао свој допринос уређењу Националног парка "Сутјеска", незаобилазне дестинације бројних домаћих и свјетских туриста”, вијест је која је октобра прошле године била ударна у свим режимским медијима.

Акција је плаћена из Додиковог кабинета, па се може третирати приватним ударништвом, а Браћа Бинг нису се одвајали од Шефа, односно “комаданта”, како су га тада “писмено” назвали.

Новац за ову акцију, десетак хиљада КМ, је тек ситница, ако се има у виду да се на рачуне студенстких организација, које контролишу Говедарица, Лучић и Главаш, годишње слије око 150 хиљада марака из разних институција РС. Готово ни марка ових пара није оправдана, нити се зна како је новац утрошен.
Паре би требало да помогну побољшање студентског стандарда, али Говедарица, Главаш и Лучић организују разне врсте “помоћи” у које се енормно уграђују.

Њих тројица су баш “фаце” па на састанке студентских организација у Бањалуци неријетко долазе таксијем. Мрско им возити. Спавају и хране се у хотелима “Босна” и “Палас”, а рачуне плаћа Универзитет.

Уз то, они су прави правцати Шунд – лидери, јер им је живот Пинк.
Браћа Бинг дјелују и понашају се у складу са нормама примитивне политичке естраде, коју је успоставио њихов идол Додик; стога обожавају да се друже са познатима, посебно са певаљкама, чије концерте организују у дискотеци “Енигма” на Палама. А све наводно због повећања студентског стандарда.

Тако су Браћа Бинг почетком септембра 2012. године у “Енигми” организовали концерт Јелене Карлеуше. Карлеуша је заиста и дошла на Пале, одржала концерт, али наивна Јеца није имала појма са ким има посла.

Браћа Бинг нису јој исплатили ни марке, јер су били незадовољни што није наступила полугола.

“Све је шокирала својом појавом, јер је умјесто скупоцјених ципела и сценског костима дошла у јапанкама и некој обичној хаљиници тако да су дјевојке из публике биле боље обучене од ње”, саопштили су тада челници студентске организације разлоге због којих су преварили Карлеушу.

Карлеуша је велике познаваоце естраде и танкоћутне критичаре пријавила полицији на Палама, али је из ЦЈБ речено да нема основа за кривичну, јер није имала потписан уговор са организаторима. 

ВасковицБлог

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Павле

07.06.2014 11:17

Скоро сам видио овог Косарца, стварно је задригао и задуо, из погледа му воња лој и јад. Гаде ми се сви ови сто се осиле и набубре јер имају малу сацицу некакве кур*еве власти. Хрк пуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно од сарајева

07.06.2014 11:32

То је стара прица у српском сарајеву. Они су синоними за превару

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило

07.06.2014 11:44

Многи наши Срби не знају давну древну изреку српског народа на овим просторима: " Историја не трпи лоше људе, она их уништава " - тако је то од памтивека на нашим просторима било. Сви они "Силни Велики Срби" лоше су пролазили. Остајали су они "Нормални, мирни, разумни мали људи". Вратимо се браћо у историју и видећете да је то тако. Наш се Милокрад и његове слуге пуно осилили. То ни Бог ни Народ не воли. Након октобра све телевизије укључујући понајвише ону садашњу "РЕЖИМСКУ" преносиће и објављивати вести о хапшењу "Наших Великих" преносиће се "Суђења века", то сви знамо да ће то тако бити. Ових данас "Силних и Великих" нигде неће бити, јер њих је историја већ отписала, остаће само они мали добри, разумни и паметни људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мркаљ.

07.06.2014 12:32

Додик :пјевај неку сто никог не вриједја..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

07.06.2014 13:20

Постаје јасно зашто дио пара од поплаве иде на Јахорину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавица зна

07.06.2014 14:03

Питајете их куда смију да се крећу у Лукавици, мишеви само један кафић посјећују (Леон) и понекад Бахус у остала мјеста не смију да провире јер се плаше јавног понижења и батина.... сто није искључено ЧЕКАМО ДА НАМ КАЖУ КОМЕ (x) ДА СТАВИМО... да хоће самоо само их чекам

ОДГОВОРИТЕ
Name

пале

07.06.2014 14:10

Ко год познаје ове момке знаце да се ради о лазима и преувелицавању!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

07.06.2014 14:44

Нема ста се буните ја сам овде Баја и има да слусате мене и моје Бајице.... ко неце направицемо путоказ за Техеран и Ватикан.... :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја в.07.06.2014

07.06.2014 14:49

оно недоношче је са оним породицама погинулих и несталих само ходао и палијо свећее и штелијо се пред камере да се види покрао паре од несталих и заробљених дно дна незнам како су га оне породице могле гледати крај себе то недоношче је Кошарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

07.06.2014 15:06

Ако је ово истина ови вјецни студенти су дно дна, брука и срамота, ово треба одмах истразити и позатварати

ОДГОВОРИТЕ
Name

xим

07.06.2014 15:38

Слободане Васковицу испитај молим те колико су "добри" на изградњи нових студентских домова на Палама. Висе су на градилисту и од самог надзора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комедија

07.06.2014 15:40

Људи ово су смијесни ликови.Јесу дупелисци професора и тако су и дошли довде и склонили нешто пара али сад они неке фаце испадосе.Ја живим у исто граду они су нидје везе ликови

ОДГОВОРИТЕ
Name

браца

07.06.2014 19:54

Е мој гаврило друзе ,тако би требало бити али назалост није.Лијепо је када нас недију информису о истини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

07.06.2014 20:52

Да вас буде стид! Тако се односити према младости и будуцности РС !! Јос мало и бебе це вам постати непријатељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко

08.06.2014 07:32

а ко је та карлеуша

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маљуга

08.06.2014 08:43

Нема смисла да малог Клошарца развлачите као цријева. И он је студент приватног факултета на Соколцу.. и то дугогодишњи.. утврђује градиво из првог семестра:)!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

09.06.2014 06:21

Најфрапантнији податак је да су горепоменути за прославу Дана Универзитета ангазовали сунд пјеваца Аца Лукаса. Примитивизам у пуном облику. Сељак остаје сељак све да му Косарац среди и докторат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПерСи

09.06.2014 11:24

Хахаха, чуј Лукас за Дан универзитета? Не верујем... Па, има ли тај универзитет ректора, професоре, било кога академски освештеног, је ли се неко побунио против тога? Ако је ово истина, сакријте то, цели свет ће вам се смејати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

09.06.2014 15:33

Јесте ли смјенили тог нелегално изабраног Говедарицу. Оцекујем да цете на његово мјесто ставити Дроњка. Он ми је некако најбољи, он не воли Додика. Дајте молим вас позурите.

ОДГОВОРИТЕ