Dodikovi studentski lideri izvarali čak i Jelenu Karleušu

Privatni studentski lideri Milorada Dodika već godinama lažiraju izbore u studentskim organizacijama, te su postali nesmjenjivi u institucijama mladih.

Republika Srpska 07.06.2014 | 22:11
Dodikovi studentski lideri izvarali čak i Jelenu Karleušu

Predrag Govedarica, predsjednik Unije studenata RS, Mladen Lučić, student prorektor Univerziteta Istočno Sarajevo i Aleksandar Glavaš, predsjednik studentskog parlamenta Univerziteta Istočno Sarajevo, trojac je koji je potpuno kontaminirao studentske organizacije i pretvorio ih u privatnu firmu za mlaćenje para. Velikih, a raspolažu sa stotinama hiljada KM. I to bez ikakve kontrole.

Braća Bing već godinama harače studentskim organizacijama Univerziteta Istočno Sarajevo, a zaštićeni su od tamošnjeg rukovodstva SNSD-a, koje prevodi Staša Košarac.

Košarac je osoba čije je sadističko ponašanje i iživljavanje nad slabijima nanijelo ogromnu štetu SNSD-u u tom dijelu RS.

Omaleni Košarac, zloupotrebljavajući političku moć koju crpi iz vlasti SNSD-a, prema podređenima i slabijima ponaša se kao da su smeće, a nerijetko, prema svjedočenjima, po kafanama “tjera u ćošak” one koji mu se ne dopadaju. I to u bukvalnom značenju tih riječi.

Košarcem i njegovom privatnom destilerijom, čije proizvode, bez markice, moraju da kupuju naveliko sve firme kojima Režim upravlja baviću se narednih nedelja, a važno je znati da je on glavni zaštitnik Braće Bing i njihovih prljavih poslova.

Takozvani studentski lideri Govedarica, Lučić i Glavaš, koji nisu ništa drugo do tri mlada nadobudna hohštaplera, učestvovali su u kriminalnom poslu otkupa hotela “Panorama” na Palama, u kojem je RS oštećena za pet miliona maraka.

Vlada RS platila je Slobodanu Stankoviću za “Panoramu” cca pet miliona maraka, iako je vrijednost hotela procijenjena na 320 hiljada KM.

Vlada RS je tada kupila “Panoramu” uz svesrdnu “preporuku” studentskih organizacija Univerziteta Istočno Sarajevo, koje su lobirale za taj kriminalni posao, tvrdeći da će se hotel preurediti i postati studentski dom. Bila je to najobičnija laž, koju su, nedugo posle kupovine, potvrdili i čelnici Univerziteta. “Panorama” je bila i ostala ruševina, a Braća Bing postali su udarna pesnica Režima, koji je od cijele RS napravio ruševinu.

Govedarica, Glavaš i Lučić trenutno očekuju od vlasti tranšu od sto hiljada KM, kako bi podržali Režim na izborima 2014. godine, a njihovo iskustvo u poltronisanju Miloradu Dodiku je višegodišnje i prebogato.

Dodik je, zajedno sa studentima sa oba javna univeziteta u Srpskoj, učestvovao u studentskoj radnoj akciji "Tjentište 2013" i dao svoj doprinos uređenju Nacionalnog parka "Sutjeska", nezaobilazne destinacije brojnih domaćih i svjetskih turista”, vijest je koja je oktobra prošle godine bila udarna u svim režimskim medijima.

Akcija je plaćena iz Dodikovog kabineta, pa se može tretirati privatnim udarništvom, a Braća Bing nisu se odvajali od Šefa, odnosno “komadanta”, kako su ga tada “pismeno” nazvali.

Novac za ovu akciju, desetak hiljada KM, je tek sitnica, ako se ima u vidu da se na račune studenstkih organizacija, koje kontrolišu Govedarica, Lučić i Glavaš, godišnje slije oko 150 hiljada maraka iz raznih institucija RS. Gotovo ni marka ovih para nije opravdana, niti se zna kako je novac utrošen.
Pare bi trebalo da pomognu poboljšanje studentskog standarda, ali Govedarica, Glavaš i Lučić organizuju razne vrste “pomoći” u koje se enormno ugrađuju.

Njih trojica su baš “face” pa na sastanke studentskih organizacija u Banjaluci nerijetko dolaze taksijem. Mrsko im voziti. Spavaju i hrane se u hotelima “Bosna” i “Palas”, a račune plaća Univerzitet.

Uz to, oni su pravi pravcati Šund – lideri, jer im je život Pink.
Braća Bing djeluju i ponašaju se u skladu sa normama primitivne političke estrade, koju je uspostavio njihov idol Dodik; stoga obožavaju da se druže sa poznatima, posebno sa pevaljkama, čije koncerte organizuju u diskoteci “Enigma” na Palama. A sve navodno zbog povećanja studentskog standarda.

Tako su Braća Bing početkom septembra 2012. godine u “Enigmi” organizovali koncert Jelene Karleuše. Karleuša je zaista i došla na Pale, održala koncert, ali naivna Jeca nije imala pojma sa kim ima posla.

Braća Bing nisu joj isplatili ni marke, jer su bili nezadovoljni što nije nastupila polugola.

“Sve je šokirala svojom pojavom, jer je umjesto skupocjenih cipela i scenskog kostima došla u japankama i nekoj običnoj haljinici tako da su djevojke iz publike bile bolje obučene od nje”, saopštili su tada čelnici studentske organizacije razloge zbog kojih su prevarili Karleušu.

Karleuša je velike poznavaoce estrade i tankoćutne kritičare prijavila policiji na Palama, ali je iz CJB rečeno da nema osnova za krivičnu, jer nije imala potpisan ugovor sa organizatorima. 

VaskovicBlog

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

Pavle

07.06.2014 11:17

Skoro sam vidio ovog Kosarca, stvarno je zadrigao i zaduo, iz pogleda mu vonja loj i jad. Gade mi se svi ovi sto se osile i nabubre jer imaju malu sacicu nekakve kur*eve vlasti. Hrk puj!

ODGOVORITE
Name

istocno od sarajeva

07.06.2014 11:32

To je stara prica u srpskom sarajevu. Oni su sinonimi za prevaru

ODGOVORITE
Name

Gavrilo

07.06.2014 11:44

Mnogi naši Srbi ne znaju davnu drevnu izreku srpskog naroda na ovim prostorima: " Istorija ne trpi loše ljude, ona ih uništava " - tako je to od pamtiveka na našim prostorima bilo. Svi oni "Silni Veliki Srbi" loše su prolazili. Ostajali su oni "Normalni, mirni, razumni mali ljudi". Vratimo se braćo u istoriju i videćete da je to tako. Naš se Milokrad i njegove sluge puno osilili. To ni Bog ni Narod ne voli. Nakon oktobra sve televizije uključujući ponajviše onu sadašnju "REŽIMSKU" prenosiće i objavljivati vesti o hapšenju "Naših Velikih" prenosiće se "Suđenja veka", to svi znamo da će to tako biti. Ovih danas "Silnih i Velikih" nigde neće biti, jer njih je istorija već otpisala, ostaće samo oni mali dobri, razumni i pametni ljudi.

ODGOVORITE
Name

mrkalj.

07.06.2014 12:32

Dodik :pjevaj neku sto nikog ne vrijedja..!

ODGOVORITE
Name

Miro

07.06.2014 13:20

Postaje jasno zašto dio para od poplave ide na Jahorinu.

ODGOVORITE
Name

Lukavica zna

07.06.2014 14:03

Pitajete ih kuda smiju da se kreću u Lukavici, miševi samo jedan kafić posjećuju (Leon) i ponekad Bahus u ostala mjesta ne smiju da provire jer se plaše javnog poniženja i batina.... sto nije isključeno ČEKAMO DA NAM KAŽU KOME (x) DA STAVIMO... da hoće samoo samo ih čekam

ODGOVORITE
Name

pale

07.06.2014 14:10

Ko god poznaje ove momke znace da se radi o lazima i preuvelicavanju!!!!

ODGOVORITE
Name

Baja

07.06.2014 14:44

Nema sta se bunite ja sam ovde Baja i ima da slusate mene i moje Bajice.... ko nece napravicemo putokaz za Teheran i Vatikan.... :-)

ODGOVORITE
Name

maja v.07.06.2014

07.06.2014 14:49

ono nedonošče je sa onim porodicama poginulih i nestalih samo hodao i palijo svećee i štelijo se pred kamere da se vidi pokrao pare od nestalih i zarobljenih dno dna neznam kako su ga one porodice mogle gledati kraj sebe to nedonošče je Košarac

ODGOVORITE
Name

stole

07.06.2014 15:06

Ako je ovo istina ovi vjecni studenti su dno dna, bruka i sramota, ovo treba odmah istraziti i pozatvarati

ODGOVORITE
Name

xim

07.06.2014 15:38

Slobodane Vaskovicu ispitaj molim te koliko su "dobri" na izgradnji novih studentskih domova na Palama. Vise su na gradilistu i od samog nadzora.

ODGOVORITE
Name

komedija

07.06.2014 15:40

Ljudi ovo su smijesni likovi.Jesu dupelisci profesora i tako su i došli dovde i sklonili nešto para ali sad oni neke face ispadose.Ja živim u isto gradu oni su nidje veze likovi

ODGOVORITE
Name

braca

07.06.2014 19:54

E moj gavrilo druze ,tako bi trebalo biti ali nazalost nije.Lijepo je kada nas nediju informisu o istini.

ODGOVORITE
Name

baja

07.06.2014 20:52

Da vas bude stid! Tako se odnositi prema mladosti i buducnosti RS !! Jos malo i bebe ce vam postati neprijatelji!

ODGOVORITE
Name

milenko

08.06.2014 07:32

a ko je ta karleuša

ODGOVORITE
Name

Maljuga

08.06.2014 08:43

Nema smisla da malog Klošarca razvlačite kao crijeva. I on je student privatnog fakulteta na Sokolcu.. i to dugogodišnji.. utvrđuje gradivo iz prvog semestra:)!!

ODGOVORITE
Name

Kole

09.06.2014 06:21

Najfrapantniji podatak je da su gorepomenuti za proslavu Dana Univerziteta angazovali sund pjevaca Aca Lukasa. Primitivizam u punom obliku. Seljak ostaje seljak sve da mu Kosarac sredi i doktorat...

ODGOVORITE
Name

PerSi

09.06.2014 11:24

Hahaha, čuj Lukas za Dan univerziteta? Ne verujem... Pa, ima li taj univerzitet rektora, profesore, bilo koga akademski osveštenog, je li se neko pobunio protiv toga? Ako je ovo istina, sakrijte to, celi svet će vam se smejati.

ODGOVORITE
Name

jovica

09.06.2014 15:33

Jeste li smjenili tog nelegalno izabranog Govedaricu. Ocekujem da cete na njegovo mjesto staviti Dronjka. On mi je nekako najbolji, on ne voli Dodika. Dajte molim vas pozurite.

ODGOVORITE