Шпански краљ спавао са 1.500 жена?

На шпанском краљевском престолу Хуан Карлос (76) седи од 1975. године. У понедељак је објавио да ће абдицирати.

Забава 04.06.2014 | 07:04
Шпански краљ спавао са 1.500 жена?

Интересовање медија се тада преселио на његов брак који није ни близу идили. Са супругом, краљицом Софијом (75), брачну постељу не дели већ 35 година, али никад није имао проблема у налажењу жена којима ће је заменити, пише Дејли мејл, а преноси 24сата.хр.

Хуан Карлос био је краљ Шпаније док је земља са диктаторског режима прешла на демократију, пратили су га бројни корупцијски скандали, а буку је подигао и невероватно скуп лов на слонове у Боцвани у који је ишао док је земља тонула у економску кризу. Ипак, све афере у које је био уплетен падају у други план кад се у обзир узме то да је краљ Хуан серијски прељубник!

Новинарка Пилар Еyре описује га као 'професионалног заводника' који је спавао са више од 1.500 жена. Једна од њих, тврди, била је и принцеза Дајана.

Краљ је покојну Лејди Ди наводно завео док је она са супругом Чарлсом и синовима била на одмору у краљевој палати на Мајорци 1986. године. Дајана је тада имала само 25 година, а њен брак саЧарлсом већ је тада био у кризи.

Покојна принцеза аферу никада није признала, рекла је само да је краљ Шпаније веома шармантан и можда мало више пажљив према њој.

У своју одбрану рекла је како се током тог одмора борила са булимијом па је већину времена провела са главом изнад ВЦ шоље, па није ни имала времена за очијукање саКарлосом.

Женскарош Хуан варао је своју супругу од првог дана брака. Свега неколико месеци након што је постао краљ Шпаније, Софија га је затекла са једном глумицом. Лагао је да иде у лов, да иде у мушком друштву и да би њој сигурно било досадно. Отада су само формално у браку и обоје воде своје животе.

Коментари / 0

Оставите коментар