Španski kralj spavao sa 1.500 žena?

Na španskom kraljevskom prestolu Huan Karlos (76) sedi od 1975. godine. U ponedeljak je objavio da će abdicirati.

Zabava 04.06.2014 | 07:04
Španski kralj spavao sa 1.500 žena?

Interesovanje medija se tada preselio na njegov brak koji nije ni blizu idili. Sa suprugom, kraljicom Sofijom (75), bračnu postelju ne deli već 35 godina, ali nikad nije imao problema u nalaženju žena kojima će je zameniti, piše Dejli mejl, a prenosi 24sata.hr.

Huan Karlos bio je kralj Španije dok je zemlja sa diktatorskog režima prešla na demokratiju, pratili su ga brojni korupcijski skandali, a buku je podigao i neverovatno skup lov na slonove u Bocvani u koji je išao dok je zemlja tonula u ekonomsku krizu. Ipak, sve afere u koje je bio upleten padaju u drugi plan kad se u obzir uzme to da je kralj Huan serijski preljubnik!

Novinarka Pilar Eyre opisuje ga kao 'profesionalnog zavodnika' koji je spavao sa više od 1.500 žena. Jedna od njih, tvrdi, bila je i princeza Dajana.

Kralj je pokojnu Lejdi Di navodno zaveo dok je ona sa suprugom Čarlsom i sinovima bila na odmoru u kraljevoj palati na Majorci 1986. godine. Dajana je tada imala samo 25 godina, a njen brak saČarlsom već je tada bio u krizi.

Pokojna princeza aferu nikada nije priznala, rekla je samo da je kralj Španije veoma šarmantan i možda malo više pažljiv prema njoj.

U svoju odbranu rekla je kako se tokom tog odmora borila sa bulimijom pa je većinu vremena provela sa glavom iznad VC šolje, pa nije ni imala vremena za očijukanje saKarlosom.

Ženskaroš Huan varao je svoju suprugu od prvog dana braka. Svega nekoliko meseci nakon što je postao kralj Španije, Sofija ga je zatekla sa jednom glumicom. Lagao je da ide u lov, da ide u muškom društvu i da bi njoj sigurno bilo dosadno. Otada su samo formalno u braku i oboje vode svoje živote.

Komentari / 0

Ostavite komentar