Продавао кокаин српским глумцима

Осуђен након нагодбе са судом, иако је раније упорно тврдио да је невин.

Славни хрватски водитељ емисије „Бујица“ Велимир Бујанец правоснажно је осуђен на десет месеци затвора и условно на три године због диловања кокаина, а једна од његови муштерија био је познати српски глумац из сапуница сниманих у тој земљи.

Регион 02.06.2014 | 08:44
Продавао кокаин српским глумцима

До осуде је дошло након нагодбе с тужилаштвом, услед чега је појачана сумња у његову претходну причу да је невин и да му је било смештено. Иначе, током суђења утврђено је да је Бујанец дрогу продавао не само за новац већ да је диловао и у замену за секс.

Наиме, извесна Санели М. пружала је хрватском водитељу сексуалне услуге за сваки грам дроге. Првобитно, Бујанец је пред крај прошле године био затечен с малом количином кокаина на загребачком Црномерцу, а полицајцима који су га зауставили добровољно је предао наркотике.

Након тога водитељ је јавно тврдио да је невин и да му је дрога подметнута јер је постао опасан за одређене кругове с којима је долазио у контакт у својим емисијама. Том приликом пуштен је уз новчану казну. Међутим, убрзо је ухапшен са још двојицом мушкараца с подебљим полицијским досијеом, али овога пута не због поседовања већ због стављања кокаина у промет.

Занимљиво је да се на списку купаца налазе имена неких познатих особа, а међу њима је и познати српски глумац из хрватских сапуница.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БН

02.06.2014 07:12

Па ја њима до дроге алал им вјера.

ОДГОВОРИТЕ