Prodavao kokain srpskim glumcima

Osuđen nakon nagodbe sa sudom, iako je ranije uporno tvrdio da je nevin.

Slavni hrvatski voditelj emisije „Bujica“ Velimir Bujanec pravosnažno je osuđen na deset meseci zatvora i uslovno na tri godine zbog dilovanja kokaina, a jedna od njegovi mušterija bio je poznati srpski glumac iz sapunica snimanih u toj zemlji.

Region 02.06.2014 | 08:44
Prodavao kokain srpskim glumcima

Do osude je došlo nakon nagodbe s tužilaštvom, usled čega je pojačana sumnja u njegovu prethodnu priču da je nevin i da mu je bilo smešteno. Inače, tokom suđenja utvrđeno je da je Bujanec drogu prodavao ne samo za novac već da je dilovao i u zamenu za seks.

Naime, izvesna Saneli M. pružala je hrvatskom voditelju seksualne usluge za svaki gram droge. Prvobitno, Bujanec je pred kraj prošle godine bio zatečen s malom količinom kokaina na zagrebačkom Crnomercu, a policajcima koji su ga zaustavili dobrovoljno je predao narkotike.

Nakon toga voditelj je javno tvrdio da je nevin i da mu je droga podmetnuta jer je postao opasan za određene krugove s kojima je dolazio u kontakt u svojim emisijama. Tom prilikom pušten je uz novčanu kaznu. Međutim, ubrzo je uhapšen sa još dvojicom muškaraca s podebljim policijskim dosijeom, ali ovoga puta ne zbog posedovanja već zbog stavljanja kokaina u promet.

Zanimljivo je da se na spisku kupaca nalaze imena nekih poznatih osoba, a među njima je i poznati srpski glumac iz hrvatskih sapunica.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BN

02.06.2014 07:12

Pa ja njima do droge alal im vjera.

ODGOVORITE