Вучић умало да поднесе оставку!

Предсједник српске владе и лидер СНС Александар Вучић нашао се недавно на до сада незапамћеном удару, који су провели неки од високих функционера Министарства унутрашњих послова, а који је умало довео до његове оставке на мјесто премијера!

Србија 28.05.2014 | 09:03
Вучић умало да поднесе оставку!

Како незванично сазнаје Курир, Вучића су покушали да уцијене лажном информацијом да је његов шеснаестогодишњи син Данило претукао голмана Владимира Стојковића на београдском сплаву „Ривер“, због чега је премијер бурно реаговао и био спреман да се после обраћања на ТВ Пинк повуче с функције предсједника Владе Србије!

Незванично, један од полицијских начелника је у суботу 10. маја, у раним јутарњим сатима, обавијестио Александра Вучића да је на том сплаву дошло до инцидента у којем је учествовао његов малољетни син.

"Премијеру је јављено да се његов син Данило жестоко посвађао с голманом Стојковићем и да је физички насрнуо на њега. Такође је речено да је један од очевидаца био полицајац и да је о инциденту направљена службена биљешка. Вучића је то веома потресло, због чега је ријешио да се повуче с функције премијера, а своју одлуку је подијелио и с најближим сарадницима, уз план да оставку прочита на ТВ Пинк у недјељу увече, 11. маја", рекао је извор за Курир.

Како сазнаје овал лист, шокантна превара је откривена кад су Вучићеви пријатељи набавили снимке сигурносних камера са сплава „Ривер“, за које су из полиције, наводно, тврдили да не постоје јер су камере ван функције!

"На снимцима се недвосмислено видјело да Вучићев син Данило нема везе са инцидентом, већ да је Владимира Стојковића претукао други мушкарац, извјесни Д. К., који је касније признао да се потукао с фудбалером. На основу тих снимака са четири камере утврђена је права истина и у последњи час избјегнут скандал огромних размјера. Премијер је потом позвао челнике МУП и затражио комплетан и детаљан извјештај о свему што се догодило, тврди извор и додаје:

"Премијер је инсистирао да види полицајца који је наводно био свједок спорног инцидента на сплаву. После покушаја заташкавања цијелог случаја он је коначно доведен код Вучића и пред њим је признао да Данила никад није видјео нити је дао изјаву која је ушла у службену биљешку с мјеста догађаја, испричао је саговорник.


Сумња се да је цио догађај исконструисан како би се премијер Александар Вучић деградирао и да би се држао у шаци и уцјењивао, због чега ће у наредном периоду доћи до озбиљних „чешљања“ и промјена унутар полиције, нарочито у врху МУП.

Према сазнањима београдског листа, Александар Вучић је због инцидента у којем, како се испоставило, није учествовао његов син Данило (16) поднио кривичне пријаве против Н. Н. лица из врха полиције.

"Пријаве су поднијете због лажног пријављивања, а премијер ће инсистирати да се комплетна истрага овог случаја проведе до краја и у складу са законом", рекао је извор.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сајдзија

28.05.2014 07:15

Ух... незгодно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б и Х

28.05.2014 07:20

Вуцицу легендо,не насједај на криминалне издајнике,све це покусати само да те срусе. Не би ме изненадило да Додик има у таквим стварима своје прсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

полиција је дно

28.05.2014 07:21

Полицајац лаже,лопов,краде,туче недужне грађане,ма хајте молим вас па то су фина углађена господа. Данас је полицајац у рангу смећара толико су себе деградирали-гребу се за пиће,намјештају саобраћајке да наплате од осигурања нема групе лопова ухапшене а да међу њима није бар један полицајац. Ауто мафија не би ни постојала да није било полиције да украдена возила региструје.Како објаснит 4x регистрован ауто и ја га купим да га региструјем 5x и нађу он украден, иста полициска станица, исто место боравка преткодних 4 власника, исти ауто, само ето сад та иста полиција нашла да је украден ауто. До душе није исти начелник полиције можда сам у томе погрешио,како рече мој комшија коме су одузели тобож украдено возило и за које му никад нису враћене паре.

ОДГОВОРИТЕ