Vučić umalo da podnese ostavku!

Predsjednik srpske vlade i lider SNS Aleksandar Vučić našao se nedavno na do sada nezapamćenom udaru, koji su proveli neki od visokih funkcionera Ministarstva unutrašnjih poslova, a koji je umalo doveo do njegove ostavke na mjesto premijera!

Srbija 28.05.2014 | 09:03
Vučić umalo da podnese ostavku!

Kako nezvanično saznaje Kurir, Vučića su pokušali da ucijene lažnom informacijom da je njegov šesnaestogodišnji sin Danilo pretukao golmana Vladimira Stojkovića na beogradskom splavu „River“, zbog čega je premijer burno reagovao i bio spreman da se posle obraćanja na TV Pink povuče s funkcije predsjednika Vlade Srbije!

Nezvanično, jedan od policijskih načelnika je u subotu 10. maja, u ranim jutarnjim satima, obavijestio Aleksandra Vučića da je na tom splavu došlo do incidenta u kojem je učestvovao njegov maloljetni sin.

"Premijeru je javljeno da se njegov sin Danilo žestoko posvađao s golmanom Stojkovićem i da je fizički nasrnuo na njega. Takođe je rečeno da je jedan od očevidaca bio policajac i da je o incidentu napravljena službena bilješka. Vučića je to veoma potreslo, zbog čega je riješio da se povuče s funkcije premijera, a svoju odluku je podijelio i s najbližim saradnicima, uz plan da ostavku pročita na TV Pink u nedjelju uveče, 11. maja", rekao je izvor za Kurir.

Kako saznaje oval list, šokantna prevara je otkrivena kad su Vučićevi prijatelji nabavili snimke sigurnosnih kamera sa splava „River“, za koje su iz policije, navodno, tvrdili da ne postoje jer su kamere van funkcije!

"Na snimcima se nedvosmisleno vidjelo da Vučićev sin Danilo nema veze sa incidentom, već da je Vladimira Stojkovića pretukao drugi muškarac, izvjesni D. K., koji je kasnije priznao da se potukao s fudbalerom. Na osnovu tih snimaka sa četiri kamere utvrđena je prava istina i u poslednji čas izbjegnut skandal ogromnih razmjera. Premijer je potom pozvao čelnike MUP i zatražio kompletan i detaljan izvještaj o svemu što se dogodilo, tvrdi izvor i dodaje:

"Premijer je insistirao da vidi policajca koji je navodno bio svjedok spornog incidenta na splavu. Posle pokušaja zataškavanja cijelog slučaja on je konačno doveden kod Vučića i pred njim je priznao da Danila nikad nije vidjeo niti je dao izjavu koja je ušla u službenu bilješku s mjesta događaja, ispričao je sagovornik.


Sumnja se da je cio događaj iskonstruisan kako bi se premijer Aleksandar Vučić degradirao i da bi se držao u šaci i ucjenjivao, zbog čega će u narednom periodu doći do ozbiljnih „češljanja“ i promjena unutar policije, naročito u vrhu MUP.

Prema saznanjima beogradskog lista, Aleksandar Vučić je zbog incidenta u kojem, kako se ispostavilo, nije učestvovao njegov sin Danilo (16) podnio krivične prijave protiv N. N. lica iz vrha policije.

"Prijave su podnijete zbog lažnog prijavljivanja, a premijer će insistirati da se kompletna istraga ovog slučaja provede do kraja i u skladu sa zakonom", rekao je izvor.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

sajdzija

28.05.2014 07:15

Uh... nezgodno

ODGOVORITE
Name

B i H

28.05.2014 07:20

Vucicu legendo,ne nasjedaj na kriminalne izdajnike,sve ce pokusati samo da te sruse. Ne bi me iznenadilo da Dodik ima u takvim stvarima svoje prste.

ODGOVORITE
Name

policija je dno

28.05.2014 07:21

Policajac laže,lopov,krade,tuče nedužne građane,ma hajte molim vas pa to su fina uglađena gospoda. Danas je policajac u rangu smećara toliko su sebe degradirali-grebu se za piće,namještaju saobraćajke da naplate od osiguranja nema grupe lopova uhapšene a da među njima nije bar jedan policajac. Auto mafija ne bi ni postojala da nije bilo policije da ukradena vozila registruje.Kako objasnit 4x registrovan auto i ja ga kupim da ga registrujem 5x i nađu on ukraden, ista policiska stanica, isto mesto boravka pretkodnih 4 vlasnika, isti auto, samo eto sad ta ista policija našla da je ukraden auto. Do duše nije isti načelnik policije možda sam u tome pogrešio,kako reče moj komšija kome su oduzeli tobož ukradeno vozilo i za koje mu nikad nisu vraćene pare.

ODGOVORITE