Yоутубе најављује пуно новитета (ВИДЕО)

Популарни видео сервис YоуТубе спрема пуно новитета, међу којима је и један који ће преобразити YТ у платформу за масовно финансирање пројеката. Аутори видеа тако ће моћи директно на YоуТубе-у од својих обожаватеља да скупљају новац за пројекте.

Информационе технологије 27.05.2014 | 12:07
Yоутубе најављује пуно новитета (ВИДЕО)

На YоуТубе-у новац можете зарадити најчешће на два начина: оглашавањем на самој платформи и прикупљањем новца од оних који су вам га спремни донирати. Ово друго се радило на неком другом месту (Кицкстартер, Индиегого, ПаyПал...), а YоуТубе је служио само као "излог или мамац". Било би пуно згодније - а за YоуТубе и корисније (потенцијално и исплативије) - када би се све одвијало на једном месту.

Надоградња која би то омогућила није још готова, тако да нема појединости о томе како ће новац бити подељен, као и где ће та опција бити смештена. Очекује се да ће YоуТубе комплетну информацију објавити током лета.

Од осталих новости, ту је апликација намењена искључиво администрацији канала на YоуТубе-у. Управљање коментарима, статистикама и другим значајним стварима биће могуће не само директно на сајту већ и помоћу смартфона или таблета.

Коментари / 0

Оставите коментар