Барак и Мишел све ближи разводу?!

Амерички предсједник Барак Обама и његова супруга Мишел све су ближе разводу, преноси Схоwбиз Спy писање Натионал Енqуирера, чији извори тврде да Обама има аферу с Каролином Кенеди, кћерком ЈФК-а и америчком амбасадорком у Јапану.

Свијет 14.05.2014 | 14:01
Барак и Мишел све ближи разводу?!

Обама је у Јапан у априлу путовао без супруге, а за вријеме посјете високи извор из јапанске политике расписао се о њиховом браку и изазвао бијес прве даме.

"Политичар је изложио тајне о Обамином варању и Мишелином бјесомучном трошењу новаца", рекао је извор.

"Јавна је тајна да пар већ договара развод и да чекају крај његовог (Обаминог) мандата да се разведу", написао је парламентарни заступник Казујуки Хамада на свом блогу. "Када бисте питали прву даму рекла би вам да је предсједник патолошки прељубник који користи помоћ тајне службе како би сакрио доказе да је варалица".

Због његовог коментара прва дама се осјећала потпуно осрамоћеном, а, што је још горе, није била тамо да се брани, док амбасадорка Кенеди није направила ништа да демантује тврдње.

"Мишел је била толико љута због свега да је одјурила из Бијеле куће и пријавила се у хотел у Вирџинији да се охлади", тврдње су извора из Бијеле куће. Посебно су је разљутиле фотографије супруга и амбасадорке на којима су изгледали јако блиски.

"Прва дама сумња да је Барак вара са сваком женом с којом остане насамо, поготово ако је она атрактивна. Зна и да Каролина и Барак дијеле узајамно дивљење једно према другом", каже извор.

Већ дуго је јасно да је Обама веома драг Каролини. Ставља га на пиједестал, а вјерује се да су у Јапану заједно проводили велик дио приватног времена.

"Мишел вјерује, с правом или не, да је њен супруг опсједнут Каролином због чега јој је и дао посао амбасадорке у Јапану", објаснио је извор.

Развод од Барака планира чим му заврши мандат и наводно је већ пронашла нову кућу у Вашингтону за себе и кћерке. Предсједник ће се преселити на Хаваје гдје ће уживати далеко од Мишел.

Наравно, све ове информације нису провјерене и немају службену потврду, али ово није први пут да су се медији расписали о Бараковом варању. Недавно су га француски новинари повезивали с популарном пјевачицом Бијонсе, преноси Дневник.хр.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ааа

14.05.2014 12:02

ааааааааааааааа, предсједједника вара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми6

14.05.2014 12:42

Они бар имају уредјен систем.

ОДГОВОРИТЕ