Barak i Mišel sve bliži razvodu?!

Američki predsjednik Barak Obama i njegova supruga Mišel sve su bliže razvodu, prenosi Showbiz Spy pisanje National Enquirera, čiji izvori tvrde da Obama ima aferu s Karolinom Kenedi, kćerkom JFK-a i američkom ambasadorkom u Japanu.

Svijet 14.05.2014 | 14:01
Barak i Mišel sve bliži razvodu?!

Obama je u Japan u aprilu putovao bez supruge, a za vrijeme posjete visoki izvor iz japanske politike raspisao se o njihovom braku i izazvao bijes prve dame.

"Političar je izložio tajne o Obaminom varanju i Mišelinom bjesomučnom trošenju novaca", rekao je izvor.

"Javna je tajna da par već dogovara razvod i da čekaju kraj njegovog (Obaminog) mandata da se razvedu", napisao je parlamentarni zastupnik Kazujuki Hamada na svom blogu. "Kada biste pitali prvu damu rekla bi vam da je predsjednik patološki preljubnik koji koristi pomoć tajne službe kako bi sakrio dokaze da je varalica".

Zbog njegovog komentara prva dama se osjećala potpuno osramoćenom, a, što je još gore, nije bila tamo da se brani, dok ambasadorka Kenedi nije napravila ništa da demantuje tvrdnje.

"Mišel je bila toliko ljuta zbog svega da je odjurila iz Bijele kuće i prijavila se u hotel u Virdžiniji da se ohladi", tvrdnje su izvora iz Bijele kuće. Posebno su je razljutile fotografije supruga i ambasadorke na kojima su izgledali jako bliski.

"Prva dama sumnja da je Barak vara sa svakom ženom s kojom ostane nasamo, pogotovo ako je ona atraktivna. Zna i da Karolina i Barak dijele uzajamno divljenje jedno prema drugom", kaže izvor.

Već dugo je jasno da je Obama veoma drag Karolini. Stavlja ga na pijedestal, a vjeruje se da su u Japanu zajedno provodili velik dio privatnog vremena.

"Mišel vjeruje, s pravom ili ne, da je njen suprug opsjednut Karolinom zbog čega joj je i dao posao ambasadorke u Japanu", objasnio je izvor.

Razvod od Baraka planira čim mu završi mandat i navodno je već pronašla novu kuću u Vašingtonu za sebe i kćerke. Predsjednik će se preseliti na Havaje gdje će uživati daleko od Mišel.

Naravno, sve ove informacije nisu provjerene i nemaju službenu potvrdu, ali ovo nije prvi put da su se mediji raspisali o Barakovom varanju. Nedavno su ga francuski novinari povezivali s popularnom pjevačicom Bijonse, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

aaa

14.05.2014 12:02

aaaaaaaaaaaaaaa, predsjedjednika vara

ODGOVORITE
Name

Mi6

14.05.2014 12:42

Oni bar imaju uredjen sistem.

ODGOVORITE