Мишковић се жалио: Труне ми 150 милиона евра

Власник Делта холдинга Мирослав Мишковић јуче је био веома активан на састанку премијера Србије Александра Вучића са привредницима. 

Србија 13.05.2014 | 08:30
Мишковић се жалио: Труне ми 150 милиона евра

"Предложио је интензивнији развој аграра и диференцијацију ренте коју наплаћује држава кад даје у најам своју земљу у зависности од тога шта ће се сејати. Исто тако, мере за укрупњавање поседа. Други његов предлог је да се убрзају процедуре издавања грађевинских дозвола. Рекао је да има три пројекта која чекају - нову управну зграду „Делте“, шопинг-центар Аутокоманда и продајни центар у Новом Саду, све заједно 150 милиона евра. Вучић је био коректан и мирно му се обратио уз обећање да ће испитати све те проблеме и да ће реаговати. Задужио је Синишу Малог и Милоша Вучевића из Новог Сада да направе анализу проблема", прича извор Курира.

На састанак са премијером Србије Александром Вучићем и највећим српским привредницима и пореским обвезницима данас је присуствовао и Мирослав Мишковић. 

Након девет сати, премијер Србије Александар Вучић завршио је у понедељак састанак са домаћим привредницима у 22.24 сата, а који је почео у 13 сати. 

Вучић је раније изјавио је да је задовољан данашњим разговорима с банкарима и да су с представницима страних компанија конкретизоване неке мере које треба да учине што привлачнијим инвестициони амбијент у Србији.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

КАТАРЗА

13.05.2014 08:35

Овако изгледа и прица озбиљан представник свога народа! А не пјевајуци под сатором и користеци заргон улицних сецикеса!

ОДГОВОРИТЕ