Mišković se žalio: Trune mi 150 miliona evra

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković juče je bio veoma aktivan na sastanku premijera Srbije Aleksandra Vučića sa privrednicima. 

Srbija 13.05.2014 | 08:30
Mišković se žalio: Trune mi 150 miliona evra

"Predložio je intenzivniji razvoj agrara i diferencijaciju rente koju naplaćuje država kad daje u najam svoju zemlju u zavisnosti od toga šta će se sejati. Isto tako, mere za ukrupnjavanje poseda. Drugi njegov predlog je da se ubrzaju procedure izdavanja građevinskih dozvola. Rekao je da ima tri projekta koja čekaju - novu upravnu zgradu „Delte“, šoping-centar Autokomanda i prodajni centar u Novom Sadu, sve zajedno 150 miliona evra. Vučić je bio korektan i mirno mu se obratio uz obećanje da će ispitati sve te probleme i da će reagovati. Zadužio je Sinišu Malog i Miloša Vučevića iz Novog Sada da naprave analizu problema", priča izvor Kurira.

Na sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i najvećim srpskim privrednicima i poreskim obveznicima danas je prisustvovao i Miroslav Mišković. 

Nakon devet sati, premijer Srbije Aleksandar Vučić završio je u ponedeljak sastanak sa domaćim privrednicima u 22.24 sata, a koji je počeo u 13 sati. 

Vučić je ranije izjavio je da je zadovoljan današnjim razgovorima s bankarima i da su s predstavnicima stranih kompanija konkretizovane neke mere koje treba da učine što privlačnijim investicioni ambijent u Srbiji.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

KATARZA

13.05.2014 08:35

Ovako izgleda i prica ozbiljan predstavnik svoga naroda! A ne pjevajuci pod satorom i koristeci zargon ulicnih secikesa!

ODGOVORITE