Још једна странка у Републици Српској

Предсједник Странке праведне политике Драгомир Јовичић изјавио је данас да је оснивањем ове странке Република Српска добила нову политичку снагу и енергију.

Република Српска 10.05.2014 | 15:46
Још једна странка у Републици Српској

Прва изборна скупштина Странке праведне политике, на којој су изабрани највиши органи ове странке, одржана је данас у Бањалуци. Предсједник ове странке Драгомир Јовичић подсјетио је да је Странка праведне политике основана 8. децембра прошле године.

Он је рекао новинарима у Бањалуци да ће ова политичка партија на наредне изборе изаћи самостално на свим нивоима, те да је у странци 70 одсто људи који до сада нису били политички анагажовани.

Јовичић је истакао да у овом тренутку Република Српска има позицију и опозицију које се сукобљавају и, како је рекао, покушавају да створе амбијент да постоји једна или друга снага, што није тачно.

"Ми ћемо бити странка центра и имамо одборе у цијелој Републици Српској, а Српској су потребни реформа јавне управе, пореског система, стварање повољног инвестиционог амбијента, а тај амбијент треба да обезбиједи држава", рекао је Јовичић, који је и бивши министар унутрашњих послова Републике Српске.

Он је истакао да у предизборној кампањи ова странка неће користити прљави рјечник, него ће кроз дијалог објашњавати грађанима своју политику и циљеве.

Коментари / 46

Оставите коментар
Name

глас разума

10.05.2014 14:18

И ови центар ко Шукало.У последње вријеме и Фронтал,ка центру,онај Лазаревић исто.Све помоцни тоцкови власти.Занимљиво, а заклети борци против те исте власти???Шта врти де бургија неце??Или их је каргановиц препао па брзе боље да се оперу.Омексавају лагано.Видјецемо?Мозда ми се цини? Толико о зељама за промјенама и бољем друсрву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАПАГАЈ

10.05.2014 14:45

Афоризам: Многи су у дилеми: да ли обити банку или основати - СТРАНКУ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

10.05.2014 15:09

А ти као Јовичићу никада нису био на власти, па сада можеш да критикујеш. Баш мислиш да смо заборавили да си био минисатр полиције. Јадна је ово земља када странке оснивају бивши полицајци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

10.05.2014 15:22

@Пајо - наравно да нисмо заборавили да је био министар и не треба да заборавимо, бољег министра полиције није никад било !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

10.05.2014 15:32

Срђане. Јесте најбољи министар Јовичић, али Радислав. А овај твој . Ахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан

10.05.2014 15:35

Нека правда побиједи. Рудо је уз Јовичића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

10.05.2014 15:37

@Пајо разумијем ја да Вас из странке плацају да остављате коментаре по разним форумима па цу тако и ово схватити као задатак који сте морали обавити. Мислим да смо се одлицно разумјели и свако зна какав је министар био Драгомир Јовициц и до сад нисам цуо да има било ко икакву замјерку ни од колега из министарства нити било ко други ко је имало упуцен у његов професионални ангазман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

10.05.2014 15:41

А ко тебе плаћа Срђане? Јовичић од оних пара што је добио када је продао онај кобајаги факултет у ком су за дебеле новце дипломе стекли преко ноћи они који сада ведре и облаче по МУП-у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

10.05.2014 15:49

@Пајо Господин Јовициц је заслузио постовање и подрску од свих људи из МУП-а својим професионалним и струцним понасањем за вријеме његовог мандата а и послије, као и свих оних људи који га познају, сто це несумњиво бити доказано у октобру. Нема потребе да ме било ко плаца, ја о свему говорим оно сто мислим, новац на то утицати не мозе. А то сто ви имате комплексе које покусавате да лијеците пљувањем других ту Вам не могу помоци заиста. Оцигледно да нисте демантовали да сте плаценик па нема ни сврхе да несто даље полемисемо овако анонимно, јер бих имао заиста много јос тога реци али неким људима је ипак боље не објасњавати јер не зелите да цујете него само писете неке уопстене фразе без знацајнијих аргумената. Поздрав :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

10.05.2014 15:57

Ето ти сад,народу је само фалио полицајац у редовима политицара,јос један цариник и весељу никад краја. Надам се да није бас све трикове од ухапсених науцио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

10.05.2014 16:00

Пошто сте ми избрисали коментар. Ево да поновим поруку за Срђана. Ако вам је једини аргумент да је неко плаћеник, онда је јасно да сам у праву. Јесте ли та етикетирања о плаћеницима научили од главног Баје оног по чијем налогу је и основана ова странка? Јовичићева улога је да замијени Калинића и узме гласове опозиције. Није октобар далеко. Живи били, па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПП

10.05.2014 16:37

Не знам због цега у старту одбацујете несто, а не знате ни о цему се ради. СПП је заиста нова снага која тези промјенама у овом друству, како би се стало у крај корупцији и омогуцио бољи зивот овом напаценом народу. А ови "дезурни" коментатори који пљују по свему сто није власт, или опозиција (исто је то), оцито раде по задатку. Вјерујем да це многи људи које "не занима политика" схватити да само цутањем и гундјанем, без ангазовања, не могу ниста промијенити. Зивјела СПП на целу са Јовицицем !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мр. x

10.05.2014 17:45

Подрска Јовицицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

10.05.2014 18:30

Јос једна Додикова странка. Миле је краљ. Одакле овом господину Јовицицу силне паре???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли живота прије смрти?

10.05.2014 18:50

Шукало 2. Чини ми се да ће их бити још. Сва срећа па нема теорије да пребаце 3%. Народе не замајавајте се овим марионетама режима. Лик је рођен у општини Лакташи. Држао корумпирани приватни факултет. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

10.05.2014 18:53

Е мој Пајо која си ти сељацина бас као и онај ко те плаца. Засто критикујес и пљујес некога и несто када ниси ни процитао програм странке и циљеве . Ти бас као и Додик све сто није СНСД су страни плаценици, лопови и руситељи РС .

ОДГОВОРИТЕ
Name

леми

10.05.2014 19:08

Па ови лоси коментари о цовјеку којег и данас поздрављају са постовањем полицајци а и велики број градјана Бања Луке говори само то колико се цовјека боје односно његовог доласка на власт. Али добро оцекивати је јос ових плацених коментара од резима. Подрскс за гос Јовицица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лео

10.05.2014 19:16

Драгомир Јовициц одлуцује о многим стварима у МУП у, а то цини преко свог кума Гојка Васица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

станко

10.05.2014 19:25

госп.јовициц је један велики професионалац и патриота,камо среце да је висе таквих политицара,конацно једно ново квалитетно лице које је способно промјенити накарадни систем власти,само напред,сви смо уз њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неопредјељен

10.05.2014 19:29

Нова странка, стари лик. Ништа ново!!! Већ је био на сцени, био министар, то искористио па мало зарадио пара (нису тада плате биле ко овима) и, можеш мислити, отворио приватни факултет за безбједност. Заједно са својим "пуленима" из ВШУП-а МУП-а РС мучили људе на испитима и онако случајно им говорили: "хајте тамо (на приватни факултет), лакше је". Мислим да је једини повод за политичко ангажовање чување стеченог богаства. Остали, ко овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

10.05.2014 19:43

Све Милетови сателити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додје ми да заплацем! али

10.05.2014 19:51

Један каже: Јовичићу сви полицајци салутирају... Зашто и не би кад су сви дипломирали код њега зс неку лову :-) Други каже: Како мозете да пљујете по цовјеку а да га не знате, за ово ни нема коментара! Треци реце: Засто судите новој "странци" а да нисте процитали за ста се залазе, е овдје вец велики порив за поврацањем се јави! Људи гледајте турску серију на дан избора, исто вам додје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРОД

10.05.2014 20:10

Био минстар полиције, направио приватни факултет,настампао диплома , продао факултет и сад хоце у политику, БОЖЕ ДАЈ ПАМЕТИ ОВОМ НАРАДУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

10.05.2014 20:22

Само овакви способни људи као Јовициц могу да нас изведу на прави пут. Сви борци су уз своју последњу наду - СТРАНКА ПРАВЕДНЕ ПОЛИТИКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мићун

10.05.2014 20:31

данас је најлакше о некоме нешто рећи овако сакривен. не знате човјека али све знате о њему. Сви који су радили са њим а много нас је знају да тај човјек никад није подржавао ништа што није у складу са законом и правдом. био је министар и рекао вам је недавно на АТВ да је зграда МУП-а кад је он одлучивао о трошењу државних пара коштала 900 км по квадрату, а зашто је онда зграда владе плаћена 7000 км. Ето среће да овај народ подржи овог човјека, он је свјетло на крају тунела, ако неко може бити онда је то он. А овоме што каже да му је Гојко Васић кум да кажем да му Гојко није ни пријатељ а камоли кум. овоме што каже да је рођен у Лакташима да кажем да погледа на интеренету биографију па нек види да је човјек рођен у Котор Варошу. Са Додиком је добар само преко кривичних пријава које је подносио против њега и то су чињенице, али шта то вриједи писати онима који унапријед све што је добро осуђују. итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићуне и Горане

10.05.2014 20:45

Алооо људи имате ли образа висе прицати напаценом народу о свемирцима и Марици?! Кукавна је дрзава у којој нове странке оснивају МИЛИЦАЈЦИ и ХОДЗЕ!!! Само толико!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек је управу!

10.05.2014 20:49

За кога сад гласати???? За Милицајца или Ходзу? Једино ако Велико поштовани полицајац нема неки запис да баци народу! :-) :-) :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

10.05.2014 20:52

СТРАНКА ПРАВЕДНЕ ПОЛИТИКЕ је СНАГА која долази а основана је као крајња нузда и последњи покусај да се спаси оно сто се спасити мозе. Драгомира Јовицица је сам бог послао на политицку сцену РС. Јовициц до побједе!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кале

10.05.2014 20:55

Јовицицу- имас подрску али кад се не двосмислено изјаснис да си против СНСД-а и да послије избора нема коалиције са њима. Ста ти боље нудис од Савеза за промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сина

10.05.2014 21:24

Нема нама спаса, овдје никад неце бити боље, пасос у руке и сто даље, да се зло оцима не гледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

10.05.2014 21:47

Линицу, Мислим да је Јовичић добио задатак да одвуце дио гласача, и ослаби опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добронамјерни

10.05.2014 22:07

Обогатише се радећи у МУП за мале плате, па онда отворише бизнисе, па онда уђоше у странку, у којој је све поштено. Само не питај за неколико првих корака и неколико првих стотина хиљада марака ( снаш'о се, што и ти ниси, или тетка из Њемачке..или..)! остало питај, све је по закону, поштено наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

10.05.2014 23:24

Е, ако це нас спасавати овакви и треба да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комљен

10.05.2014 23:47

Народе Републике Српске,запитајте се,засто се појављују нове Странке пред Изборе и ко су у ствари ти Осниваци нових Странака? Посебно упозоравам Гласаце ДНС-а (Марка Павица)да се не играју Дјеције Игре. Марко Павиц пред Изборе обеца по Селима пола Км. Асфалта а за следеце Изборе следеце пола Км. и тако да један Пут кроз Село дуг 2 Км. треба 16 Година да би био цијели асфалтиран. Поставља се Питање, дал има ту неко паметан. Цеститам вам за ове Изборе следецих пола Километра Асфалта. Далеко цете стици васим Асфалтом. Сретно вам а Додик це цеститат Павицу и оба це остати на Власти па це вас и даље пљацкати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

масловаре

11.05.2014 07:55

Док су други министри у своја мјеста довели асфалт, расвјету и сл. Господин није дао ни 100 марака за пут према његовом засеоку а могао је га позлатити. Довољно о његовој велицини људској. Погадјајте, не излази из насег мјеста сада пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

11.05.2014 09:09

Јовициц и његови студенти приватне безбједности це спријецити корупцију, хахаха. Јадна је ова нова снага у којој пресједник партије има 55 год

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

11.05.2014 10:19

Цовек је господин, треба му дати сансу јер ста год да је радио,у томе је успео. Нема цовека коме није помогао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредњаци

11.05.2014 13:08

Српска Напредна Странка са новим младим људима и искуством и подрском бившег предсједника Републике Српске проф.др Николе Поплашена једина ће бити изненађење на изборима јер талас подршке народа из Србије долази и у Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

11.05.2014 15:21

Ови себе сматрају постеним? Погледајте само колико је лопова из Добоја. У СПП

ОДГОВОРИТЕ
Name

И.Ј

11.05.2014 16:28

Ко су ти лопови у СПП Добој имена??? Лако је глупости написати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

влатко

11.05.2014 17:47

Ма, ово је цисти покусај да се омете опозиција у преузмању власти ако Бог да!

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

11.05.2014 20:44

ПЛАЦАМ ПИВО ГОДИНУ ДАНА ЦОВЈЕКУ КОЈИ ЈЕ СМИСЛИО НАЗИВ СТРАНКЕ ЈЕР МИСЛИМ ДА НИГДЈЕ У СВИЈЕТУ НЕМА ОВАКАВ НАЗИВ,БЕЗ ПОРУКЕ,СМИСЛА,ОРЈЕНТАЦИЈЕ,ОДРЕДНИЦЕ - СТРАНКА ПРАВЕДНЕ ПОЛИТИКЕ. КАД НАПРАВЕ СТРУКТУРУ ИМАЦЕМО ПРАВОСУДЈЕ СТРАНКЕ ПРАВЕДНЕ ПОЛИТИКЕ. ОВО ЈЕ ОДГОВОР НА ДЕКЛАРАЦИЈУ. БИЦЕ СМЈЕСНО НА ЊЕМАЦКОМ,ЕНГЛЕСКОМ,ИТАЛИЈАНСКОМ... БАС САМ СЕ НАСМИЈАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

12.05.2014 07:37

Поздрав Папагају! Све си рекао. Људи, што се одмах палите, дотични господин и његова "праведна политика" су приче за малу дјецу. Узеце 0,2 % гласова а цензус је 3 % - не заборавите. Недајте се заваравати са овим малим странкама за једнократну употребу! Или гласајте за Савез за промјене (праву опозицију) или за ову банду на власти?треће нема. Избор је ваш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустиција

12.05.2014 21:18

Јовичић није ничија марионета нити је икада био! На сједници скупштине је отворено рекао да Иванићева влада покрива криминал и тиме стао на жуљ дотичном! Да је хтио ишта са Бајом из Лакташа могао се давно обогатити на тај начин и нестати! Али, Јовичић није празноглавац с којим може свако како хоће! Отворите очи већ једном, ни позиција ни опозиција вам неће донијети боље дане, сви су се они већ измјењали на власти и данас видимо резултат! Нова снага, нова власт! СПП до побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

13.05.2014 14:22

А видеце се за та 3%, Странка сигурно прелази цензус, а у будуцности...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дразена

13.05.2014 17:22

Сви ви који само критикујете погледајте састав Главног одбора странке. Видјецете људе који су образовани, који до сада нису политицки дјеловали и који су свјесни да само неки нови људи могу да донесу корјените промјене. Подрска за СПП

ОДГОВОРИТЕ