Напредњаци масовно напуштају Шукала

Након потписивања споразума Странке Напредна Српска Адама Шукала и Павићевог ДНС-а крајем априла у Бања Луци, повјереништва напредњака у више градова су Шукалов потез оцијенила срамним и одлучила да 
иступе из странке.

Република Српска 10.05.2014 | 12:49
Напредњаци масовно напуштају Шукала

Међу првима су о томе јавност обавијестила повјерништва у Теслићу, Петрову, Добоју и Брчком.

„Адам Шукало је, без сагласности повјереништава општинских организација и симпатизера Странке Напредна Српска чије је програм дефинисао системске реформе, бржи економски развој и сталну борбу против криминала и корупције чији су носиоци коалициони партнери у власти Српске – СНСД, ДНС и СП, очито заборавио разлоге формирања и постојања Странке.

Из тог разлога Општинска организација у Брчком иступа из Странке и тиме јасно ставља до знања да не прихвата компромисе ради његовог личног интереса, а остаје досљедна ставовима и жељама чланства и симпатизера“, изјавио је за БН ТВ повјереник СНС Миодраг Тодоровић.

Споразум су одбацили и у Теслићу и Петрову, а у Добоју су изричити у негирању савеза са тзв. „Блоком центра“ и истичу да је кадар Павићевог ДНС у Министарству саобраћаја до колапса довео „Жељезнице
Српске“.

„Шира јавност је добро упозната гдје су и каквом стању презадужене и растројене „Жељезнице“ које је министар ДНС одвео на изгубљени колосијек. Прихватањем споразума с онима који су кривци за то, као и цјелокупно очајну ситуацију у републици Српској, ми би подржали њихов нерад и дали им легитимитет, а одрекли се промјена које заговарамо и на којима ћемо истрајавати“, објаснио је добојски повјереник СНС Милан Вилотић.

Шукало игра на више столица а хоће ли му се измаћи и она главна одлучиваће органи Странке када се заврши конституисање, оцијенили су Тодоровић и Виулотић.

„Очекиваног уједињења енергије умјесто убјеђивања гласача ко је прави напредњк а ко има подршку Београда, сигурно неће бити. Очекујемо да ће након сабирања гласова на октобарским изборима Адам Шукало бити скупа и „промашена инвестиција“ актуелне владајуће коалиције“, закључио је Тодоровић.

(БН ТВ)

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

колапс

10.05.2014 11:06

Ако игра да преведе Павица онда у реду, да га изведе из владајуце. Ако стварно игра за владајуце, онда је разумљиво сто људи напустају и оградују се од такве политике. Нема времена за калкулације. Или јеси или ниси Шукало?Одлуци - не офирај се

ОДГОВОРИТЕ
Name

преводилац

10.05.2014 11:34

Какво црно превођење Павића. Ако је овај народ толико ретардиран да да власт садашњим хохштаплерима боље и не заслужујемо - нека пропаднемо. Нама требају промјене, нешто ново, мање лоповлука и бахатости. Нови или нико. СНСД, СП и ДНС - све је то иста прича. Међу њима нема никакве разлике. Шукало само служи као невјешт изговор за збуњивање слуђеног народа. Кобајаги они су нешто "треће". Памет у главу гласачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

било је и питање времена

10.05.2014 12:01

Маске су пале, он није ни "н" од напредњака. Једна и једина права била и остала Српска напредна странка! Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даца

10.05.2014 12:10

Доказ да никад није ни постојало висе напредњака, него само једни. Предјите у те једне, је ли вам сад јасно ко је ко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

10.05.2014 12:10

Мали је узео коју кинту од Павица, класицни балкански политицки сценарио... јадни смо сви....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

10.05.2014 12:35

Шукало је преварио поштене људе у Добоју који су хтјели промјене и то је истина али ови Митовићеви који сада просипају памет нису ништа бољи од Шукала. Причају како су за промјене а већина њих је у политици сво ово вријеме ( Цвијановић, Ристић ...)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

10.05.2014 12:40

Сасвим је јасно да власт у Републици Српској не чини ништа да ојача Републику Српску, па чак ни саму себе. Али зато улаже доста труда да ослаби неку нову снагу и спријечи промјене. Према ономе што се догађа, лако је закључити да се снага промјена која се преноси из Србије и шири Републиком Српском, покушава контролисати и каналисати на погрешно мјесто. Да ли неко има објашњење како једна странка, конкретно ДНС, може бити у два различита блока, од којих је један у власти, а други у опозицији. Чини нам се да неко покушава да вријеђа интелигенцију грађана Републике Српске. Даље, није ми јасно како људи могу тако једноставно да игноришу интересе и добробит мјеста у којем живе зарад својих ситношићарџијских интереса. Све вријеме се пренемажемо „ко има подршку из Србије, а ко нема“ Није нам потребна никаква подршка да би у себи пронашли осјећај за исправно, љубав према Отаџбини и осјећај за опште добро. Али ако та подршка и дође онда ће бити по оној Његошевој: „Да је иђе брата у свијету, да пожали ка’ да би помога’.“ Александар Бугариновић члан предсједништва ГО СНС Бијељина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро Дворови

10.05.2014 14:45

Хаха, шта сте оцекивали,да неце у Савез за промјене.Гдје су сада текстови млад амбициозан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор СНС

10.05.2014 14:53

До када це се овом "господину" поклањати оволики медијски простор? Заслузује ли Он то? Свака цаст онима који су увидјели какав је и за ста се заправо залазе, а залазе се само за сопствени дзеп. Само је једна Српска напредна странка, странка под руководством господина Митровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.05.2014 14:57

Овај стварно не заслужује ни реченицу. Папак

ОДГОВОРИТЕ
Name

далеко

10.05.2014 15:08

Адам Шукало је унишио Српску напредну странку као добру политичку опцију у РС, због свог личног интереса и сујете. Умислио човек да је битан фактор.Нема ништа горе од умишљених људи које се прецјене, а још уђу у политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суки

10.05.2014 15:09

ПУЦА НЕШТО, ПУЧЕ ШУКАЛО. ЗАСЛУЖЕНИ РАСПАД !

ОДГОВОРИТЕ
Name

слободан898

10.05.2014 15:12

мсм ста реци ,зар није постало оцигледно да смо дотакли дно дна.Промјене хитно нам требају а то нам неце СНСД донијети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

10.05.2014 15:13

Сукалови кадрови масовно прелазе у Српску напредну станку Републике Српске основану од стране г.Вуцица и г. Николица. Сматам да це ова странка бити изненадјење избора, нароцито јер су избацили два млада кандидата за највисе функције поред г. Попласеног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грбавци

10.05.2014 15:18

Ја стално причам а ви не вјерујете :) некима ћемо опростити а неке послати у политичку прошлост,поготово ове у Градисци ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дворови

10.05.2014 15:23

Овом криминалцу је једино остао одан Зоран Прибишић са неколико својих послушника који вриједе колико и Адам Шупкало. Бојим се да ми нису и Лопандића покварили а нисам га видио од како су се продали Додику (преко Павића). Позивам своје из Дворова да позовемо Зорана и Лопандића да нам поново погледају у очи пред оном масом народа, да кажу јесу ли нас то уновчили или само капару узели :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

10.05.2014 15:31

ништа неочекивано, што би наш народ рекао : "у лажи су кратке ноге"

ОДГОВОРИТЕ
Name

бугариновиц

10.05.2014 15:42

Саса Бугариновиц до јуце цлан СНСДа и Надзорног одбора Електробојељине и кад су га избацили сада паметује с ким требају напредњаци...иди назад у СНСД па тамо паметуј ако мозес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило БН

10.05.2014 15:44

Од два зла измедју опозиције и власти он изабрао мање зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

10.05.2014 15:57

Па како га неце напустати кад напредњаци никад нису подрзавали Додика...СНС је странка која је у тјесни везама са СДС-ом и овај Сукало је направио потез који це га костати политицке каријере!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар (Добој)

10.05.2014 16:00

Ово са напредњацима је пуцањ у празно а тиме и потрошено име. Све странке са напредњачким предзнаком немају апсолутно никакве везе са оним шта раде напредњаци Александра Вучића у Србији. Јадно је што су то име код нас потрошили у празно а велики број људи је мислио да ће напокон моћи гласати за нешто ново и другачије. Адам је заклао вола због килограма меса како би рекао наш народ :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разоцаран

10.05.2014 16:11

Ре/Алекандар(Добој),свака ти је на мјесту ,многи су хтјели присвојити политику СНС Србија поготово опозиција која се оцигледно не сналази у тим водама када је у питању криминал и корупција јер су давно исприцана прица у вези тог дијела ,а ови на власти сад су посебна прица,тако да невидим алтернативу на политицком пољу РС-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

10.05.2014 16:18

Одбор лажних напредњака из Бијељине масовно прелази у Српску напредну странку коју је основао Николић и Вучић, а чији је предсједник Хадзи Јован Митровић. Вучић је пре десетак дана назвао Хадзи Јована и захтијевао да СНС кандидује Поплашена за предсједника Српске, што је Митровић и урадио. Маске су пале и напредњаци ће ускоро бити најјача партија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики градиска

10.05.2014 16:23

У старту се знало ста це биити са овом странком.Не мозес далеко кад те води плаценик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

10.05.2014 16:24

Шукало је био прочитан одмах на почетку ,представљао се као да га подржава Вучић( СТО НИЈЕ ТАЧНО) а потом је направио неку ко фол "трећи блок" ни мање ни више неко за ДНС који је на власти као и ови лопови из СНСД-а с све ради сопственог интересааа СМЈЕШАН ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селектор

10.05.2014 16:28

Е мој Бијељинац колико партија је промијенио тај Хадзи Митровиц,Додик је барем доследан свог и кад је био најмања партија.То исто вази за Цавица,Тадица итд итд.сви мијењали дресове

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНС Угљевик

10.05.2014 16:29

Нас нико ништа не обавјештава, не знамо шта се дешава али ако је заиста Лазо пригрлио Додика и Павића има да му гуме избушим. Није могуће да би нас Лазо издао а ни професор. Ако је ово истина о коалицији хоћу да се и Угљевик допише да се одриче тог Шукала који ни сам не зна више шта прича и кад говори истину а кад лаже. Ошишаћу Лазу на ћелаво :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан Мркоњиц град

10.05.2014 16:30

Лазни напредњаци прелазе у праве напредњаке ,сад тамо сад вамо цццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

10.05.2014 16:30

Сукало је додиков тројански коњ. Оцигледна намјера му је била да се уздрма опозиција његовим прилазењем ДНС-у који је опет продузена рука СНСД-а. Медјутим, јасно је да га напустају кадрови и масовно прелазе у Српску напредну странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

10.05.2014 16:38

Да подсетимо: хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&идновост=42847

ОДГОВОРИТЕ
Name

Квиз за политичаре

10.05.2014 16:41

Тражи се само један тачан али искрен одговор: Адам Шукало је: 1. лазов 2. политицки побацај 3. манипулатор 4. лоповциц ситни 5. играцица тајкуна 6. политицка проститутка 7. олос 8. политицка и морална наказа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соутхгате

10.05.2014 16:46

Ја сам из Добоја,такође разочаран дешавањима око СНС-а у РС-у и био сам члан Напредне српске коју сам напустио са већином чланова добојског повјереништва.Желим само да кажем да никаквог преласка у неку другу странку нема, нити ће га бити у догледно вријеме.Озбиљни смо људи,тако да нам следи један дужи период потпуне политичке незаинтересованости,нажалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар (Добој)

10.05.2014 16:58

Читам коментаре Мировићевих напредњака на све ово па не могу да вјерујем какав смо то народ :( Сви ови одбори који су откачили Шукала због коалиције нису прешли нигдје, то су људи који сликеде идеју а не Шукала или Митровић или .... За те људе ће се тек чути а ето народ нека слијепо слиједи "вође" и прави себи идоле! Ми само слиједимо идеју и хоћемо доброг домаћина који би се домаћински понашао према Републици Српској и народу који обдје живи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

10.05.2014 17:18

Читајући коментаре, Шукало је узбуркао политичку јавност што говори да је веома значајна његова странка на политичком небу Српске. Ко је заправо опозиција којој се он са странком требао прикључити? Једина опзиција у Републици Српској је гладни народ, сви остали су власт која задњу мрву отима од народа. Да ли је СДС у Бијељини, Добоју... опозиција? Наравно да није, напротив на власти су од прије рата... Као што је и Додик неколико година на власти у РС... Закључак је следећи: Шукало је паметан човјек који је послушао руководство странке као и сугестије из Србије које су у истом смијеру... Највећи је проблем што су се неки надали доћи на власт у РС на леђима напредњака, без капи зноја. Овај потез критикују само они који су увијек и били против напредњака, а неки су и убачени у редове истих. Овај први потез је офирао намјере појединаца. Напријед Српска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

10.05.2014 17:24

Бјезе људи íз СНСД -а, и мислили да је СНС опција са правим намјерама, кад оно и то купио Додик. Не знам ста цека СДС? А не разумијем ни ове из Бијељине сто се не изјасне, гдје су. Јесу ли се продали, гарантујен , ни за какве паре, само обецања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина РС

10.05.2014 17:42

Не могу да вјерујем да ови Митровићеви мисле да ће Шукалови напредњаци скочити са коња на магарца. Паметније је да тражите уједињење свих напредњака а Бијељина неће никад подржати Хаџи Јована Митровића пошто још нисмо заборавили ко је на Скупштини Републике Српске одржаној у Бијељини лично он са једним муслиманом из Брчког довео Додика на власт гдје је и данас. Скупштином је пресједавао Хаџи Јован Митровић и немојте мислити да је та опција боља од Шукала. Прави Напредњаци су у контакту и организоваћемо се тако да ће сви бити изненађени. Ето Вама Јован ако Вас је он навратио да пишете овакве коментаре!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

10.05.2014 17:57

Увијек исто. Људи се појаве на политцкој сцени и казу да хоце као неке промјене и онда их 'тата' купи и они се повлаце... Све је то смнисљена игра, нема ту патриотизма, а о цасти и памети да не говоримо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

10.05.2014 18:19

Владајуце странке су имале прилику 19 година да показу своје способности у управљању и руководјењу Републиком Српском и то су и показали колико су компетентни,покривали су се патриотизмом понеки национализмом а за сво то вријеме су униставали дрзавну имовину фабрике распродавали сто се могло распродати а сад пазљиво посматрају да их неби неко омео у томе.Сто се тице самог Сукала он нема ни воље ни интереса да стаје на пут корупцији и криминалу,то је показао актом коалиције са владајуцом странком,градјани у зељи за промјенама су подрзали идеју СНС и А.Вуцица са којом Сукало нема ниста заједницко.Републици Српској су потребни нови људи који истински зеле промјене и који су доследни своје реци.Јос неко је поменуо у претходним коментарима да је Сукало Додиков тројански коњ и то једна од могуци варианти посто у РС нико не даје ниста за идеје о напретку и променама него се све цини да задрзе власт.Ја сам на те цињенице указивао пре три месеца да би се уверили сада у Сукалове добре намере према градјанима РС..Сматрам да це вецина нас из Бијељине подрзати Брцко ,Добој и остале одборе Тј. изнаци ресење које има за циљ да помогне свом народу у ресавању актуелни проблема економске кризе привредног криминала и незапослености.Потпреседник СНС ГО Бијељина Срдјан Михајловиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

10.05.2014 18:24

Шу(п)кало је кукавичје јаје које је Додик подметнуо како би збунио народ и амортизовао огромну популарност коју има Вучићев СНС у Србији, а што Додику и његовим компањонима никако не иде у прилог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГО КНЕЖЕВИЋ ДЕРВЕНТА

10.05.2014 18:52

САМО НАС КУКАВИЦЕ НАПУШТАЈУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

10.05.2014 18:56

Одбори ове новоформиране Сукалове 'напредне' странке масовно прелазе у прави СНС у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фајронт

10.05.2014 19:03

Адам Шукало је избачен из СДС-прешао у СНС-избачен из СНС па основао неку своју Напредну странку.У СО-е Градишка је сваки пут послије избора мјењао странку,а на послењим локалним изборима нису га смјели ставити на листу,Успут речено,постао је и некакав менаџер у Културном центру,без обавезе да долази на посао,а за директора Радио Градишке довео је Пејку Медић-из ФОКУСА,наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станко

10.05.2014 19:31

какав сукало с њим нема промјена, купљен цовјек,једина права опција за промјене је госп.јовициц и странка праведне политике,цовјек од ријеци и њега не могу да купе сто це и показати,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

10.05.2014 19:53

Најтачније га је неко назвао Адам Шушкало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан МАРИЋ

10.05.2014 20:02

Ушао сам искрено у странку Напредна Српска, а живим и радим у Добоју. Нисам досад био ни у једној странци као и већина људи из Добоја који су пришли странци Напредна Српска. Нажалост Шукало се уплашио да нећемо прећи цензус и одлучио по сваку цијену, а то је са ДНС-ом да осигура себи мјесто у Скупштини. Ми из Добоја мишљења смо да је требало да се држимо своје идеје и да идемо сами на изборе, па ком опанци ком обојци. Ови из ДНС-а воде комплетно Министарство саобраћаја и покрали су све што се могло. Ревизорски извјештај за Жељезнице РС је негативан и слиједе им кривичне пријаве, а овај Шукало хоће са њима. У Добоју то не може проћи, неће заједно имати сто гласова. А што се тиче ових Јованових, немојте писати глупости јер нико из Добоја неће прећи ни у једну другу странку, па тако ни у СНС Хаџи-Митровићеву која је у Добоју најблаже речено смијешна, у односу на имена која смо ми имали у повјереништву. Био сам на састанку 2.05 у Бијељини и овом приликом желим да поручим људима из Бијељине да их Бугариновић, Лопандић и остали који су присуствовали нису издали и да мисле исто као ми из Добоја, за разлику од Прибишића који опет мора да слуша Шукала, а људи из Бијељине знају и зашто. Велики поздрав за Бугариновића и људе око њега, Миодрага и његове из Брчког, Теслић, Петрово и акобогда видимо се на истој страни у некој новој, али овај пут правој причи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

багер

10.05.2014 20:16

Рибари паметније М А М Ц Е ткз варалице поставе рибама него наса власт С У К А Л А .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса Илиц

10.05.2014 20:19

Једна је Српска напредна странка, а сви ми знамо добро коју су Николћ и Вучић основали. Један је Хадзија! Хадзија је најјачи и најпоштенији политичар у БиХ. Што је Вучић у Србији, Хадзија је у Српској. Ускоро и Зворник напуста Шукала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стрико

10.05.2014 20:46

Народ РС мора да се опамети до Избора. Не смијете вјеровати новим Странкама јер је њих послао Додик и он финанцира тим Народним парама нове Странке да би те исте са Додиком досле до власти.Сви они који су до сада бирали и подрзавали Додика,Павица и Дјокица или се уцланили у СНСД, ДНС или СП су највеци(Бездусници) Непријатељи својих Комсија, Сродника и Пријатеља а самим тим и цијеле Српске Отадзбине.Сви су исли ради лицног Интереса а на Стету цијелог Српског Народа и према томе сви су Сауцесници у јацању Мафије и највеце Корупције у Историји Српског Народа. Такви су окаљали Образ Српског Народа.Надам се да це Српски Народ схватити кога це бирати.Сви они који зеле доци на Власт морају се угледати на АЛЕКСАНДРА ВУЦИЦА. Народу Републике Српске зелим сву Срецу овога Свијета а Политицарима да додју до Памети и да раде за Отадзбину заједно Народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредњак Добој

10.05.2014 20:52

Мени је смијешно ово што коментаришу "Напредњаци" из Добоја :) Па ви немате 10 чланова на Добојској општини... СНС Добој (намјерно пишем скраћеницу, јер је она наша и имамо право на њу, а не ви...) расте из дана у дан, сви смо уз Вучића и Хаџи Јована Митровића!!! Као, желите промјене, а подмећете клипове људима који стварно раде да их остваре... Клели сте се у Шукала и још вам је његова слика на званичном профилу на фб-у?! Жалосно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

10.05.2014 20:54

Сасвим очекивано, како ови политичару не схватају, да само постоји групица оних на буџетским јаслама којима је добро и са друге стране ту је маса незадовољнох без посла и без икакве наде, нема трећег блока то је фарса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

10.05.2014 21:03

Хвала Вам г. Дрецун на овим информацијама. Нема сумње да је Шукало играч режима и да нам је уносио пометњу око напредњака. Ипак, свака нечиста радња не може уродити плодом. Вјерујем да ће Српска напредна странка и Хадзи Јован Митровић направити добар резултат јер окупљају младе и образоване људе. Мислим да је и ово било довољно да би се схватило ко је уствари Шукало: хттп://факти.орг/сербиан-поинт/сукало-снс-је-постала-странка-појединаца-вуциц-николиц-и-синови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе сацувај !

10.05.2014 21:15

Па људи дал је могуће да на насједате на ове глупости и нагађања ! Која СНС ? Која је то странка зна ли ико ? Једина Странка која има подршку из Србије је Напредна Српска можеда да их мрзите колико год хоцете и да блатите споразум са ДНС али Вучић и Вељо и Илић су договорили ту причу овима у Републици Српској је само дато на потпис ! уосталом зар ви мислите да це ова колација СДС-ом донијети нешто боље од СНСД ? Ја сам за промјене а то могу једино ДНС и Напредна Српска ! У Приједору су направили чудо а направиће и у РС ако Бог да ! Само Напријед !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективно

10.05.2014 21:21

Адам је млад човјек а ипак доста политички искусан и мислим да је право освежење на политичкој сцени.Наравно да је битно да се предје цензус и удје у скупштини јер само тако можеш нешто мијењати.Какав савез за промјене,Мирко Шаровић и Чавић треба да буду те промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНС Бијељина

10.05.2014 21:47

Сукало брука СНС И велика превара народа у РС.Хвала Богу па се све разбистрило.Поздрав из Бијељине.Зивјеле промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стрико

10.05.2014 22:21

Народ РС мора да се опамети до Избора. Не смијете вјеровати новим Странкама јер је њих послао Додик и он финансира тим Народним парама нове Странке да би те исте са Додиком досле до власти. Сви они који су до сада бирали и подрзавали Додика, Павица и Дјокица или се уцланили у СНСД, ДНС или СП су највеци(Бездусници) Непријатељи својих Комсија, Сродника и Пријатеља а самим тим и цијеле Српске Отадзбине. Сви су исли ради лицног Интереса а на Стету цијелог Српског Народа и према томе сви су сауцесници у јацању мафије и највеце корупције у историји Српског народа. Такви су окаљали образ Српског народа. Надам се да це Српски народ схватити кога це бирати. Сви они који зеле доци на Власт морају се угледати на АЛЕКСАНДРА ВУЦИЦА. Народу Републике Српске зелим сву Срецу овога Свијета а Политицарима да додју до памети и да раде за Отадзбину заједно са народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сики

10.05.2014 22:24

Сукало је вец отисао у политицку историју ако је и уопсте био у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зборничари

10.05.2014 22:35

Што се Добоја тиче ,и људи који су иступили из партије , ради се мозда о најслабијем одбору у оба СНС-а. Људи који су водили тај одбор, за три мјесеса " интезивног" рада, нису били у стању да формирају један мјесни одбор, а број чланова није премасио висе од 30 људи, и то се углавном радило пријатељима, и најблизој родбини.Таквих "моралних громада" , су пуне зборнице разних сколских установа, који само несто паметују у 4 зида ,умисљени да су неке величине а уствари су неспособни да било ста ураде , осим да при првом проблему побјегну са поља борбе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

славица

10.05.2014 22:41

Хајде ви íз Бијељине, íзјасните се. Гдје сте?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стрико

10.05.2014 23:16

Народ РС мора да се опамети до Избора. Не смијете вјеровати новим Странкама јер је њих послао Додик и он финанцира тим Народним парама нове Странке да би те исте са Додиком досле до власти.Сви они који су до сада бирали и подрзавали Додика,Павица и Дјокица или се уцланили у СНСД, ДНС или СП су највеци(Бездусници) Непријатељи својих Комсија, Сродника и Пријатеља а самим тим и цијеле Српске Отадзбине.Сви су исли ради лицног Интереса а на Стету цијелог Српског Народа и према томе сви су Сауцесници у јацању Мафије и највеце Корупције у Историји Српског Народа. Такви су окаљали Образ Српског Народа.Надам се да це Српски Народ схватити кога це бирати.Сви они који зеле доци на Власт морају се угледати на АЛЕКСАНДРА ВУЦИЦА. Народу Републике Српске зелим сву Срецу овога Свијета а Политицарима да додју до Памети и да раде за Отадзбину заједно Народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНС-Изворна

11.05.2014 00:25

Данас у Републици Српској када кажемо Адам Шукало можемо засигурно поистоветити то име са именом Чедомира Јовановића. Просто речено Република српсак је добила свог Чедомира Јовановића, а можда чак и нову странку висе по узору на ЛДП него на СНС. У истину да се покварена, подмукла мисао и намера Шукала крила иза светле и добре идеје о реформама, борби против корупције, напретку и опстем просперитету наше државе. Идеја о просперитету и јесте водиља свих ПРАВИХ Напредњака, а подмукла мисао и намера која се крила јесте највеце зло нашег друштва, а то је Лични интерес који се остварује у име и за рачун свих. Како то да су Чеда и Адам исто? Константна прича о ЕУ интеграцијама, како стремимо ка бољем животу у оквиру ЕУ породице земаља, како желимо слободу, и та изјава Шукала да се слободно шетамо већ даје неке назнаке у вези синонима измедју два лидера горе поменута. Њихова 100% сличност се потврдјује тек када сагледамо ствари да је Чеда остварио огромну (сумљивим начином стечену) имовину док је био у власти, а Адам је само покушај да то оствари. Зашто кажемо само покушај? Разлог је то да он представља неуспешан покушај да се уништи идеја напредњака у РС и не представља никакву власт, мада би то желео по цену свега. Као што и видимо спреман је да плати поверењем људи и симпатизера цену свог личног интереса. У чему се још огледа сличност Чеде и Адама. Па огледа се у јос много чему. Чедомир Јовановић је постао почасни грађанин Сарајева и то захваљујући својим изопаченим ставовима о Србима. Док Адама Шукала препознаје Сеад Авдић и Сенад Хаџифејзовић као “позитивну” политику из РС-а и отварају му медијски простор. Као што се види из приложеног да су и Чеда и Адам веома драги гости Федерације, баш због русилачке настројености према Републици Српској. Спремни су на све зарад личног бенефита, основа им је огромна похлепа за новцем и влашћу. Да ли је Адам Шукало човек који је доследан идеји напредњаштва? Наравно да није, он је од оних који су спремни да жртвују поверење многих за рад својих личних бенефита, он је у основи исти као и ови који су данас у власти РС-а. Одлична ствар је што се сада показао ко је ко, да сутра знате коме прузате знак поверења!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста Грбавци

11.05.2014 06:34

"Трла баба лан, да јој прође дан!" На овај начин се у најблажем облику може прокоментарисати ови коментари врхунских српских политолога! Као што сви знамо политичка сцена РС је подељена на два блока,СДС и СНСД! Сви остали траже своју афирмацију и ако нису наклоњени нити једнима то је одмах у старту велика ствар! Покушај г. Шукала да направи трећу опцију је јако рискантан потез јер је изазвао полемику и у оквиру своје странке. Но једини начин да се чује глас "малих" странака је тај да се предје изборни цензус. "Букање" по кафанама и на форумима на "нет-у" никоме неће донети ништа добро већ нас одвући у још већу политичку дубиозу! Треба доћи до позиције на којој се може утицати да се промени стање у нашој драгој РС, а то вам је,драги моји, тежак и трновит пут управо због људи као што сте ви! Пуна подршка г.Шукалу и Напредној Српској! Напред Српска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНС Лопаре

11.05.2014 06:40

Како га није срамота хвалити се Вучићевим именом??? Растури идеју и очигледно јако успјешно. Људи немојте трошити ријечи, него шта већ имате у плану одмах крените а да и јадан Јован не мисли да ће те трчати њему. Ноћас у 2 сата на РТРС-у гледао сам како напада БН телевизију мали "велики баја" и каже да сви лажу једино он никад не лаже :). Кад сам чуо да помиње 40 општинских одбора цркао сам од смијеха, па не зна набројати 40 градова у РС,хахаха. :-))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Пјевиц

11.05.2014 07:07

Зашто се овако препуцавате, бесмислено је а сами знате да без Бања Луке, Лакташа, Приједора и Градишке нема ни Републике Српске. Сав паметан народ је ту и има нас више него кад саберете све градове од Добоја до Требиња. Сва прича Вам је узалудна кад се овде све пита и то је јасно као дан. Сретно момци :*

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

11.05.2014 07:46

Постаје апсурд колико се уноси забуне у прицу око станака са напредњацким предзнаком. Колико видим да Српска напредна странка има одборе у вецини опстина у Српској, да људи на дневом нивоу уредјују сајт са новим информацијама, да им се придрузио Никола Попласен, да су кандидовали и два млада цовјека за највисе функције. Прицајте ста хоцете, ал људи раде озбиљан посао и поред свих проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златко

11.05.2014 08:31

Све што овај Пјевић зна је извуци праменове и сложити фризуру. Немој да дијелиш народ по регијама и уносиш злу крв у народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан Четић

11.05.2014 09:48

ГО у Бијељини приступиће Српској напредној странци на чијем је челу Хадзи Јован Митровић. Донесена је одлука да сви иступе од Адама, осим Зорана Прибишића, који је уједно исти лопов као и Адам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНАД

11.05.2014 09:59

Сви паметни и треба да напусте овог Шукала јер он нема свој став него само нешто мудрује. Само ствара више странака са префиксом СНС и да се додворава Вучићу, а Вучић сигурно не подржава да иде у савез са владајућим странкама. Изгледа да је једина права странка од напредњака Хаџи Митровића. Смијените Шукала направите једну организацију Српске напредне странке и кренимо сви у прмјене. СДС И САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

11.05.2014 11:37

Ако ХАџи Митровић заиста слиједи политику Вучића и ако је борац против корупције и криминала, најбоље ће доказати ако се обрачуна са лоповима и криминалцима из свог Зворника, и из Милића. Кад успије да раскринка лоповију Рајка Дукића и његових компањона онда ће нас убиједити да је прави наследник Вучића у Републици Српској. Рајко Дукић је Поплашена, док је био пресједник, гадјао јајима, и биће јако занимљива та поновна комуникација измедју Дукића и Поплашена, знајући да је Хаџи Митровић , велики поштовалац Дукићевог лика и дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено Целопек

11.05.2014 11:44

Додјете у Зворник па питате људе ста мисле о Јовану Митровицу!!! Срамота је за опозицију сто је са тим цовјеком усла у савез. Цовек који је опљацкао и унистио и оно мало Зворницке економије, сто је од ње остало. Фирму ,,Нови извор"сравнио са земљом,сто мозе да се види на надвозњаку у Каракају... Цовек који је под сумљивим околностима досао у власниство ,,Српског соколског дома". Колико знамо, он је и био са СНСД у ,,дилу"и просле изборе. Питате људе из СДС у Зворнику ко их је издао и просле изборе. Не видим сто би се Адам Сукало толико пљувао а прљаве радње Јована Митровица поздрављале. Банално је то и коментарисати. О Јовану знам много, па из мога је села. Ни његови родјаци не гласају за њега ако им не плати глас по 30-50 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КурцСлуш

11.05.2014 12:24

Сви знају да је Адам Шукало скоро уништио СНС у Републици Српској. По сваком поступку Адама Шукала се види да се он не бори за било шта осим за себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган БЛ

11.05.2014 12:42

Све је изашло на видјело И треба подржати и остале чланове да се врате у Српску Напредну Странку јер су изманипулисани од стране Адама који је за себе обезбједио компензациони мандат а за своју жену друго мјесто на листи.Ја сам члан СНС од оснивања и поштовао сам све предсједнике странке од Луке Кецмана,преко Адама Шукала до садашњег Хаџи Јована Мизровића који се показао као истински борац за идеју напредњаштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

11.05.2014 13:22

Цитам коментаре и не могу сам себи вјеровати да смо се за овакву Републику Српску борили. За њу смо се борили сви заједно а сад је ви дијелите на Бањалуцки дио и овај други Добој, Бијељина, Сарајево и Требиње. Па мазге једне и ви и васа политика . Јб вас и Сукало и Митровиц ста су они толико битни у Републици Српској . Нама ни један ни други ниста добро донијети неце и зато престаните висе да се медјусобно препуцавате. Свеједно су небитни на следецим изборима ако неко и буде имао снаге да се супростави владајуцој Мафији онда то мозе само СДС у коалицији са неким опизиционим партијама а и то је питање посто је владјуца Мафија толико моцна да јој нико ниста не мозе. Умјесто да се сви уједините са заједницким циљем срусити Мафију у Републици Српској ви се медјусобно расправљате и дијелите ови из Бањалуке ови из Добоја. Глупи народе додји памети и гласај за промјене а не дијели Српску то дусмани и хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

11.05.2014 14:53

Српска Напредна Странка је потписала споразум са СДС о Савезу за промјене а Адам је отисао са ДНС тако да је све јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Миловановић

11.05.2014 15:29

Молитвама пресветих отаца наших и свих чланова војинствујуће и торжевтсвујуће цркве Адама Шукало је послан да нас поведе на једини и прави пут,а то је царски и узани пут,тј пут спасења душе наше.Дошао је у сили и слави наш богоугодник да нас поведе у истинску битку против адског зла,али како Сотона не мирује он покушава да лијепим ријечима и шареним лажама доведе неку нашу браћу у заблуду и скрене их са исправног пута те их одведе у вјечну патњу, молите се браћо Бог је пут показао! Ја сам био у заблуди, али прогледах! Слава богу и на многаја љета предсједниче Шукало. Опрости им гријехове и вољне и невољне....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРАН

11.05.2014 17:47

ТИШИНА БИЋЕ КАКО СТАРИ - НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК ДОДИК КАЖЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

11.05.2014 18:38

Цим је Саса Миловановиц у СНС ту напретка нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прибисиц Зоран

11.05.2014 19:31

Извињавам се. Прелазим код Јована Митровица. Сви знају да сам ја лојалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

12.05.2014 06:37

Дођите у СДС да заједно славимо побједу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оцекивано

12.05.2014 08:04

Ста друго да се оцекује од маладјаног и неискуснох Сукала, који јури некакав бренд. Он ни сам не зна ста хоце, само бламира људе око себе. Без икакве везе трцкара око Вуцица, као да он има времена да се бакце са њим и његовим празним идејама и прицама. Цим је себи дозволио да му се разбије странка, односно дозволио да му друга отме прави назив, онда ту нема ста да се прица. Странка коју наводно води Сукало, никада неце имати сјај странке коју води Вуциц, и то људи знају, и зато га напустају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

12.05.2014 09:31

''Ко је уопште овај мали?''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

12.05.2014 10:36

Добро да су се напокон досјетили ко је тај Шукало и да му је главни приоритет у тој његовој квази партији лични интерес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

12.05.2014 16:05

Па зар Бугариновиц дрзи придику о постењу? До јуце му је мајка била посланик СНСД и намјестила му да буде председник надзорног одбора Електро Бијељине. Када је бара пресусила обрнуо је плоцу. На сва уста је дизао у небеса Додика а сада наводно након седам година церупања овог народа освијестио се. Срамота и брука, да није тузно било би смијесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

12.05.2014 17:03

Постени, знас ли сто је Бугариновиц смјењен? Није хтјео да слуша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видра

13.05.2014 18:58

Бугариновићу пријатељи можете само да завидите на успјеху, момак је видио да је Бато своје одавно одувао и само је фалило да му још титра за џ... Мићо је за Бобара измислио свијет, није продао све да би се дограбио власти а остао доследан СРПСКОГ ИМЕНА. Овај Шукало је балавац који је покушао у некој другој станци да се увуче Додику али изгледа да неда пола Српске ма и више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Достојевски

16.08.2014 17:40

Ако стварно имамо намеру да рушимо власт,опозиција се мора ујединити,то нам је једина шанса

ОДГОВОРИТЕ