Ово су омиљени дизајнери Кејт Мидлтон

Кејт Мидлтон има врло истанчан модни укус ком се многи диве. Она има ту моћ да комбинује јефтиније комаде и одећу познатих светских креатора и да тако креира врло занимљиве комбинације које ласкају њеној фигури и титули коју носи.

Мода и љепота 10.05.2014 | 06:42
Ово су омиљени дизајнери Кејт Мидлтон

Ово су неки од омиљених дизајнера војвоткиње од Кембриџа.

1. РОКСАНДА ИЛИНЧИЋ - Кејт обожава да носи креације српске дизајнерке Роксанде Илинчић. Она је на турнеји по Аустралији обукла чак три њене хаљине, а најзапаженија била је она у јарко жутој боји, јер је Вилијам наводно рекао Кејт да у њој личи на банану.

2. АЛЕКСАНДАР МЕКВИН - Војвоткиња од Кембриџа је велики љубитељ модних креација покојног Александра Меквина. Она се чак одлучила да обуче венчаницу дизајнерке Саре Бартон коју је дизајнирала специјално за овај бренд. Она је такође обукла црвену плисирану хаљину овог дизајнера на пријему у Бакингемској палати у фебруару.

3. ЏЕНИ ПАКАМ - Џени Пакам је још једна омиљена модна марка војвоткиње Кејт. Ова британска дизајнерка је позната по креирању венчаница и свечаних хаљина, али је специјално за Кејт дизајнирала хаљину коју је обукла одмах после порођаја, када је са Вилијамом и бебом у рукама позирала испред породилишта. Она је такође обукла хаљину ове дизајнерке на гала аукцији у Кенсингон палати.

4. ЕРДЕМ - "Ердем" је постао Кејтин омиљени модни бренд. Она је носила чипкану хаљину овог дизајнера када је била на турнеји у Канади са супругом Вилијамом. Она је такође 2013. обукла светло плаву хаљину истог дизајнера, када је први пут показала труднички стомачић у посети основној школи у Витеншејву.

5. ХОБС -  Ова модна марка је забележила огроман пораст у продаји од када је Кејт носила њихов капут у "далматинац" принту на догађају приликом почетка пловидбе "Роyал Принцесс" крузера. Овај капут се потом распродао за неколико минута. Кејт је ове године такође обукла зелени капут овог дизајнера на свечаности поводом Дана светог Патрика.

6. ЗАРА - Кејт је већ неколико пута била заслужна за то што су комади модне куће "Зара" које је она обукла распродали за само пар сати. Хаљина коју је обукла 2011. године била је распродата не само у Енглеској, већ и у Америци и Канади. Она је поново покренула лавину када је на премијери филма о Нелсону Мендели упарила "Зара" огрлицу која кошта само 20 фунти са ексклузивном "Роланд Муре" хаљином.

7. РАЈС - "Рајс" је обележио неколико најбитнијих тренутака у животу војвоткиње. Она је обукла светло плаву хаљину овог дизајнера на свом првом јавном говору 2012. године, као и на фотографисању поводом веридбе са принцом Вилијамом. Такође, Кејт је обукла прелепу "Рајс" хаљину пудер боје на састанку са Мишел Обамом 2011. године.

Коментари / 0

Оставите коментар