Ovo su omiljeni dizajneri Kejt Midlton

Kejt Midlton ima vrlo istančan modni ukus kom se mnogi dive. Ona ima tu moć da kombinuje jeftinije komade i odeću poznatih svetskih kreatora i da tako kreira vrlo zanimljive kombinacije koje laskaju njenoj figuri i tituli koju nosi.

Moda i ljepota 10.05.2014 | 06:42
Ovo su omiljeni dizajneri Kejt Midlton

Ovo su neki od omiljenih dizajnera vojvotkinje od Kembridža.

1. ROKSANDA ILINČIĆ - Kejt obožava da nosi kreacije srpske dizajnerke Roksande Ilinčić. Ona je na turneji po Australiji obukla čak tri njene haljine, a najzapaženija bila je ona u jarko žutoj boji, jer je Vilijam navodno rekao Kejt da u njoj liči na bananu.

2. ALEKSANDAR MEKVIN - Vojvotkinja od Kembridža je veliki ljubitelj modnih kreacija pokojnog Aleksandra Mekvina. Ona se čak odlučila da obuče venčanicu dizajnerke Sare Barton koju je dizajnirala specijalno za ovaj brend. Ona je takođe obukla crvenu plisiranu haljinu ovog dizajnera na prijemu u Bakingemskoj palati u februaru.

3. DŽENI PAKAM - Dženi Pakam je još jedna omiljena modna marka vojvotkinje Kejt. Ova britanska dizajnerka je poznata po kreiranju venčanica i svečanih haljina, ali je specijalno za Kejt dizajnirala haljinu koju je obukla odmah posle porođaja, kada je sa Vilijamom i bebom u rukama pozirala ispred porodilišta. Ona je takođe obukla haljinu ove dizajnerke na gala aukciji u Kensingon palati.

4. ERDEM - "Erdem" je postao Kejtin omiljeni modni brend. Ona je nosila čipkanu haljinu ovog dizajnera kada je bila na turneji u Kanadi sa suprugom Vilijamom. Ona je takođe 2013. obukla svetlo plavu haljinu istog dizajnera, kada je prvi put pokazala trudnički stomačić u poseti osnovnoj školi u Vitenšejvu.

5. HOBS -  Ova modna marka je zabeležila ogroman porast u prodaji od kada je Kejt nosila njihov kaput u "dalmatinac" printu na događaju prilikom početka plovidbe "Royal Princess" kruzera. Ovaj kaput se potom rasprodao za nekoliko minuta. Kejt je ove godine takođe obukla zeleni kaput ovog dizajnera na svečanosti povodom Dana svetog Patrika.

6. ZARA - Kejt je već nekoliko puta bila zaslužna za to što su komadi modne kuće "Zara" koje je ona obukla rasprodali za samo par sati. Haljina koju je obukla 2011. godine bila je rasprodata ne samo u Engleskoj, već i u Americi i Kanadi. Ona je ponovo pokrenula lavinu kada je na premijeri filma o Nelsonu Mendeli uparila "Zara" ogrlicu koja košta samo 20 funti sa ekskluzivnom "Roland Mure" haljinom.

7. RAJS - "Rajs" je obeležio nekoliko najbitnijih trenutaka u životu vojvotkinje. Ona je obukla svetlo plavu haljinu ovog dizajnera na svom prvom javnom govoru 2012. godine, kao i na fotografisanju povodom veridbe sa princom Vilijamom. Takođe, Kejt je obukla prelepu "Rajs" haljinu puder boje na sastanku sa Mišel Obamom 2011. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar