Захтјеви познатих

Жеље неких познатих остају у границама разума, док други злоупотребљавају свој положај.

Забава 09.05.2014 | 19:15
Захтјеви познатих

Са славом и богатством познати имају могућност да захтевају скоро све што им срце пожели. Жеље неких познатих остају у границама разума, док други злоупотребљавају свој положај.

1) ЏАСТИН ТИМБЕРЛЕЈК
Џастин Тимберлејк захтева потпуну приватност. У време када је била премијера филма „Фриендс Wитх Бенефитс" 2011. Џастин је избацивао људе из лифта само да би могао сам да се вози у њему. Поред тога, он захтева мехуриће у свом шампањцу. Једном је направио хаос јер му је шампањац послужен без мехурића. Такође је захтевао да се у његовој хотелској соби инсталирају огледала изнад кревета.

2) ПАРИС ХИЛТОН
Вероватно никог не изненађује то што се Парис понаша као дива и то што има високе прохтеве. Она је 2010. требало да проведе само један дан на снимању филма „Тхе Отхер Гуyс", а за тај један дан имала је листу захтева од три странице. Између осталог, на листи су били јастози које треба припремити за случај да огладни и боца „Греy Гоосе" вотке. Из непознатих разлога, њена сцена је избачена из филма.

3) КАЊЕ ВЕСТ
Кање је себе упоредио са Богом, па не чуди то што је као мушка дива. Он ће зној са свог лица обрисати само Версаће пешкиром, који кошта око 400 долара. Када је требало да гостује у ББЦ-јевом шоу „Латер wитх Јоолс Холланд", Кање је захтевао да се тепих испегла пре него што он крочи на њега. Кад је дошао у студио, тражио је да се студио поруши и направи према његовим упутствима.

4) КЕТИ ПЕРИ
Кети има изразито нехумане личне прохтеве. Њен возач, на пример, не сме да је гледа, да јој се обраћа, ни да тражи њен аутограм, иначе ће бити изгрђен. Поред тога, у собама у хотелима захтева да има велики гардеробер са две јаје-столице крем боје, беле и љубичасте хортензије, розе и беле руже, а каранфили не долазе у обзир.

5) ЛИНДЗИ ЛОХАН
Иако је Линдзи отпуштена са три филмска пројекта у последње четири године, још увек није смањила своје дива захтеве. Док је снимала „Лифетиме" и „Лиз и Дицк", захтевала је да борави у луксузној хотелској соби и камп-приколици.

6) КРИСТИНА АГИЛЕРА
Кристина не воли да чека. Она жели да је прати полицијски ауто како би избегла било какву гужву на путу. Осим тога, док је судила у „Војсу", Кристина је захтевала да погледа снимак сваке сцене у којој је снимљена како би се уверила да не изгледа дебело. Ако би себи изгледала тако, тражила би поновно снимање сцене. Такође је тражила одећу у којој изгледа мршавије и шминку која ће јој истањити лице.

7) БИЈОНСЕ
Неки Бијонсини захтеви су сасвим разумни, док су неки потпуно невероватни. Пошто је мајка, она захтева да њена соба буде опремљена за бебу, што је потпуно разумљиво. Поред тога, она захтева потпуно белу собу за облачење и храну сервирану искључиво на белом посуђу. Такође, светла на бини морају бити тако подешена да она изгледа најбоље што је могуће. Температура у соби мора да буде тачно 22 степена, тоалет папир мора бити црвен, даске на шољи морају бити нове, а особље мора да носи 100 одсто памучну одећу.

8) ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ
Изгледа да Џенифер више није „Џени из блока", пошто су њени захтеви веома високи. Она захтева да у њеној свлачионици све буде бело – свеће, под, цвеће, апсолутно све. Такође, захтева и приватни авион и луксузне хотелске собе за њу и њен тим. Персонал од 75 људи и асистент за обрве такође су непоходни овој певачици.

9) МАДОНА
Краљица попа очекује да све време буде третирана као да је заиста краљица. Она захтева потпуно нову даску за тоалет шољу за сваки нови наступ. Најдрастичнији потез јој је био када је забранила климатизацију у сваком простору кроз који може да прође како би сачувала гласне жице. На њеној турнеји 2006. фанови у Лондону су почели да се онесвешћују када је температура скочила на 32 степена. Тада није испоштован тај њен захтев због сигурности публике.

10) МАРАЈА КЕРИ
Мараја Кери је дива у правом смислу те речи. Она је захтевала шофера за свог пса и асистента да јој отвара и сипа скупа пића. Недавно је захтевала за себе антикварни сто вредан 70.000 долара на ком ће да потписује аутограме. Такође захтева и потпуно беле свлачионице.

Коментари / 0

Оставите коментар