Наташа завршила у болници!

Поп певачицу Наташу Беквалац у последње време живот није мазио, због чега је озбиљно нарушила здравље.

Забава 06.05.2014 | 09:06
Наташа завршила у болници!

Новосадску барбику је пре два дана, када се враћала из Црне Горе, стравично заболео стомак и желудац, због чега се једва довезла до стана на Дедињу, у коме ју је сачекала сестра Кристине и дадиља њене ћерке Хане, Мира, која је са њима од певачициног развода са Данилом Икодиновићем. Када су виделе у каквом је стању, истог трена су је сместиле у кола и одвезла у једну приватну клинику, пише Ало!

- Осим болова у желудцу, Наташа се жалила и да има нагон за повраћањем, што је додатно исцрпело. Мучнина и севања бола кроз цео абдомен потпуно су је паралисали, да није могла да се исправи, због чега је неколико пута колима стала са стране пута како би повратила дах. Још док је возила, звала је Кристину, која јој је рекла да ће је сачекати у стану али није мислила да је толико озбиљна ситуација док није видела Наташу потпуно изобличену од бола - прича наш извор близак сестрама Беквалац, и додаје да су певачици лекари буквално запретили да мора више да води рачуна о свом здрављу.

- Доктори су констатовали да има оштећену слузокожу желуца и да јој је прорадио чир, али да на сву срећи није пукао, јер је у почетној фази обољења. Рекли су јој да мора мање да се нервира, да прореди наступе, јер је исцрпела организам, и да редовно једе. Она засада прима инфузије, дали су јој таблете којима ће смирити изиритирану слузокожу и након контроле за неколико дана преписаће јој даљу терапију, а вероватно и снимање желуца помоћу сонде - истиче наш извор, који тврди да је певачица веома емотивна, стога су је стресне ситуације које је имала у последње време, када су породични проблеми и љубавни живот у питању, додатно оптеретили.

 

Коментари / 0

Оставите коментар