Златибор спреман за првомајске празнике

Туристички радници на Златибору спремно дочекују првомајске празнике и надају се великом броју гостију из Србије и земаља у окружењу.

Путовања 30.04.2014 | 18:02
Златибор спреман за првомајске празнике

"Према најавама и резервацијама смештајни капацитети ће бити солидно попуњени у време првомајских празника. Хотелијери су обезбедили попусте И до 20 одсто у односу на редовне цене ", изјавила је за Тањуг Јелица Тошић из Туристичке организације Златибор.

Она верује да ће бити пуна и излетишта у околини Златибора,на којима посетиоци традиционално организују првомајки уранак.

"То су места попут Водица и водопада у Гостиљу, где се традиционално окупља велики број излетника.Посетиоцима Златибора 2. маја биће на располагању И панорамско разгледање шестоседном жичаром И коришћење тјубинг стазе на Торнику.У време празника биће отворени И Стопића пећина и Музеј Старо село у Сирогојну",каже Тошићева.

За време првомајских празника 2. и 3. маја у златиборском селу Шљивовица одржаће се 7.Сајам домаће ракије у организацији општине Чајетина, Културно спортског центра Чајетина,Туристичке организације Златибор и Месне заједнице Шљивовица,на коме ће учествовати 70 излагача.

Коментари / 0

Оставите коментар