Zlatibor spreman za prvomajske praznike

Turistički radnici na Zlatiboru spremno dočekuju prvomajske praznike i nadaju se velikom broju gostiju iz Srbije i zemalja u okruženju.

Putovanja 30.04.2014 | 18:02
Zlatibor spreman za prvomajske praznike

"Prema najavama i rezervacijama smeštajni kapaciteti će biti solidno popunjeni u vreme prvomajskih praznika. Hotelijeri su obezbedili popuste I do 20 odsto u odnosu na redovne cene ", izjavila je za Tanjug Jelica Tošić iz Turističke organizacije Zlatibor.

Ona veruje da će biti puna i izletišta u okolini Zlatibora,na kojima posetioci tradicionalno organizuju prvomajki uranak.

"To su mesta poput Vodica i vodopada u Gostilju, gde se tradicionalno okuplja veliki broj izletnika.Posetiocima Zlatibora 2. maja biće na raspolaganju I panoramsko razgledanje šestosednom žičarom I korišćenje tjubing staze na Torniku.U vreme praznika biće otvoreni I Stopića pećina i Muzej Staro selo u Sirogojnu",kaže Tošićeva.

Za vreme prvomajskih praznika 2. i 3. maja u zlatiborskom selu Šljivovica održaće se 7.Sajam domaće rakije u organizaciji opštine Čajetina, Kulturno sportskog centra Čajetina,Turističke organizacije Zlatibor i Mesne zajednice Šljivovica,na kome će učestvovati 70 izlagača.

Komentari / 0

Ostavite komentar