Јелена снима ДВД о јоги за труднице

Само дан након што је објавила да је трудна, будућа супруга најбољег српског тенисера направила је озбиљан пословни план.

 

Забава 28.04.2014 | 08:20
Јелена снима ДВД о јоги за труднице

Јелена Ристић, вереница нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића, намерава да сними видео-материјал са вежбама јоге који ће бити намењен трудницима. Будући да јој ова древна вештина помаже у првим месецима трудноће, она се одлучила да то подели са целим светом и саветује жене како да лакше поднесу трудноћу.
- Јелена је пре само неколико дана са Твитеру објавила фотографију како ради јогу. И Новак је такође подлегао овом тренду, па неретко њих двоје заједно вежбају. Он је у потпуности подржао њену идеју да сними ДВД са вежбама јоге за труднице - каже извор близак пару.

Јелена се огласила на Твитеру.
 - Наша породица ће се повећати за једног врло специјалног члана ове године. Ширите љубав - поручила је она, а Новак је признао да једва чека да види наследника.
- Хвала на љубави и подршци. Не можемо да дочекамо да видимо маленог ускоро. И срећан 53. рођендан мом оцу - написао је Ђоковић.

Како се Новак огласио на енглеском, називајући бебу “литтле оне“, што у преводу значи “малени“, могуће је да ће његово прво дете бити син. Ипак, њих двоје не желе да открију пол бебе, а још нису одлучили где ће се Јелена породити.Новак и Јелена ускоро ће се венчати у Црној Гори, а вест о принови убрзала је њихове припреме за свадбено весеље.

 



 

Коментари / 0

Оставите коментар