Jelena snima DVD o jogi za trudnice

Samo dan nakon što je objavila da je trudna, buduća supruga najboljeg srpskog tenisera napravila je ozbiljan poslovni plan.

 

Zabava 28.04.2014 | 08:20
Jelena snima DVD o jogi za trudnice

Jelena Ristić, verenica našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, namerava da snimi video-materijal sa vežbama joge koji će biti namenjen trudnicima. Budući da joj ova drevna veština pomaže u prvim mesecima trudnoće, ona se odlučila da to podeli sa celim svetom i savetuje žene kako da lakše podnesu trudnoću.
- Jelena je pre samo nekoliko dana sa Tviteru objavila fotografiju kako radi jogu. I Novak je takođe podlegao ovom trendu, pa neretko njih dvoje zajedno vežbaju. On je u potpunosti podržao njenu ideju da snimi DVD sa vežbama joge za trudnice - kaže izvor blizak paru.

Jelena se oglasila na Tviteru.
 - Naša porodica će se povećati za jednog vrlo specijalnog člana ove godine. Širite ljubav - poručila je ona, a Novak je priznao da jedva čeka da vidi naslednika.
- Hvala na ljubavi i podršci. Ne možemo da dočekamo da vidimo malenog uskoro. I srećan 53. rođendan mom ocu - napisao je Đoković.

Kako se Novak oglasio na engleskom, nazivajući bebu “little one“, što u prevodu znači “maleni“, moguće je da će njegovo prvo dete biti sin. Ipak, njih dvoje ne žele da otkriju pol bebe, a još nisu odlučili gde će se Jelena poroditi.Novak i Jelena uskoro će se venčati u Crnoj Gori, a vest o prinovi ubrzala je njihove pripreme za svadbeno veselje.

 



 

Komentari / 0

Ostavite komentar