НБА плеј оф

На паркетима у НБА лиги синоћ су одиграна три сусрета доигравања. Кошаркаши Дока Риверса успјели су вратити бреак у Окленду.

Кошарка 25.04.2014 | 15:34
НБА плеј оф

Голден Стејт Вориорси нису успјели славити на свом паркету у Оракл Арени против Лос Анђелес Клиперса. Гости су однијели побједу резултатом 98:96. Најефикаснији у екипи Дока Риверса био је Блејк Грифин са 32 постигнута поена. На другој страни Клеј Томпсон је постигао 26, док се Стеф Цари зауставио на 16 постигнутих поена.

Кошаркаши Мемфис Гризлиса успјели су задржати брејк предности побједом над Оклахомом резултатом 98:95. Домаће је до побједе одвела одлична тимска игра, а чак шест кошаркаша имало је двоцифрен учинак. Мајк Конли је постигао 20 поена, док су по 16 додали Тони Ален и Закх Рандолф. У редовима Громова по 30 поена убацили су Дурант и Вестбрук.

Атланта Хокси су дошли до друге побједе у серији и тако задржали брејк предности против Индијана Пејсерса. Најефикаснији у редовима домаћина био је Џеф Тиг са 22 постигнута поена и десет асистенција. Кајл Корвер је додао 20, док је 18 убацио ДеМаре Керрол. У гостујућој екипи 21 поен постигао је Ленс Стивенсон.

Коментари / 0

Оставите коментар