БиХ: Широки први пред плеј оф

Након посљедњег кола кошаркашке Лиге 4 за првака Босне и Херцеговине познати су парови полуфинала плаy-офа, а састаће се екипе Широког Приморке и Спарса, те Игокее и Младости.

Кошарка 25.04.2012 | 09:38
БиХ: Широки први пред плеј оф

У последњем, 6. колу друге фазе такмичења Широки Приморка синоћ је у својој дворани Пецара савладала Игокеу резултатом 73:64, те тако без пораза окончала овај дио такмичења у којем је суверено освојила прво мјесто.

У другом мечу Младост је у Мркоњић Граду била боља од сарајевских Спарса са 78:64.

Широкобријежане су до тријумфа предводили Роберт Рикић са 26 поена и шест скокова, те репрезентативац БиХ Далибор Першић који је убацио 10 поена. С друге стране у екипи из Александровца најефикаснији је био Першићев репрезентативни колега Немања Гордић са 20 поена.

Војин Свилар са 22 постигнута поена био је најефикаснији играч Младости, док је одличну подршку имао у Обраду Томићу који је убавио 17 поена. Најрасположенији у редовима сарајевског састава био је Недим Буза са 11 поена.

Полуфинални сусрети Широки – Спарс и Игокеа – Младости играт ће се на двије побједе у серији. Први полуфинални сусрети на програму су 29. априла, реванши 3. маја, а евентуралне "мајсторице" 6. маја.

Коментари / 0

Оставите коментар