Више људи посједује мобилни него четкицу за зубе!(ВИДЕО)

Када би ЛинкедИн и Гоогле+, WхатсАпп, Тенцент и Фацебоок друштвене мреже окупиле све своје кориснике на једном месту то би биле 9, 7, 5, 4. и 3. најмногољуднија земља на свету!

 

Информационе технологије 25.04.2012 | 09:38
Више људи посједује мобилни него четкицу за зубе!(ВИДЕО)

Утицај друштвених мрежа, које се све више посећују преко мобилних телефона и других мобилних уређаја је такав да се онлајн виђа сваки пети хетеросексуални пар, док се три од пет геј парова редовно виђа онлајн. Такође, у сваки пети развод на свету "умешане" су и друштвене мреже.

Млади би се, према #Социалномицс 2014 издању аутора Ерика Куалмана, пре одрекли чула мириса него технологије, а мобилни телефон поседује више људи него четкицу за зубе!

Сваког дана у Гоогле претрагу укуца се око 20 одсто термина који никада до тада нису претраживани, а сваке секунде ЛинкедИн мрежи прикључе се два нова члана. Селфи је данас регуларна реч у Wебстеру, Тwиттеру се тренутно највише прикључују баке и деке (#СениорсРоцк), док носиве технологије омогућавају корисницима да поделе са светом баш све што пожеле, одакле год то пожеле да ураде.

Коментари / 0

Оставите коментар