Да ли сте испробали нови Тwиттер?

Нови изглед Тwиттер друштвене мреже доступан је од 22. априла свима.

 

Информационе технологије 25.04.2012 | 09:38
Да ли сте испробали нови Тwиттер?

Недавно је изглед веб Тwиттера значајно измењен и многи тврде да сада подсећа на нови Фацебоок дизајн. Таб, односно картица "Ме" (Тwиттер још увек није доступан на српском језику) нуди више информација, прегледнији садржај, веће слике профила и заглавља и нови распоред садржаја.

Фотографије и објављена мултимедија остали су на левом делу стране, уз детаљне информације о власнику профила, док су са десне "трендинг" садржаји и препоруке кога бисмо могли да пратимо на основу нашег профила и твитова. Такође, изнад "лајне" - простора у којем се објављују твитови, како га популарно зову твитераши - налазе се бројке: Колико људи пратимо, колико нас прати, колико смо пута лупили звездицу, колико мултимедијалних датотека смо објавили, колико твитова је објављено и друге, које се могу добити кликом на "Море".

Тwиттер за сада нуди могућност да изаберете да ли ћете користити стари Тwиттер дизајн или ћете прећи на нови. Уколико се одлучите за ово друго у првих пола сата коришћења Тwиттер ће вас путем искачућих упутстава спровести кроз најважније новитете и помоћи вам да се уходате и навикнете на нови дизајн.

 



 

Коментари / 0

Оставите коментар