Бјежећи од граничара скочио у Дрину

Бранко Пејић (22), држављанин БиХ, ухапшен је у Зворнику због тешке крађе, а због илегалног преласка границе уручен му је и прекршајни налог од 300 КМ.

Босна и Херцеговина 25.04.2012 | 09:38
Бјежећи од граничара скочио у Дрину

Из Граничне полиције БиХ су, наводећи иницијале ухапшеног, казали да је он приликом случајне граничне контроле изашао из возила и скочио у Дрину, запливавши у правцу БиХ.

"Службеници ГП Мали Зворник МУП-а Србије обавијестили су нас да је Б.П. приликом граничне контроле скочио у Дрину", казала је Санела Дујковић, портпарол Граничне полиције БиХ.

Додала је да су позвали Хитну помоћ након чега су пронашли Пејића с повријеђеном ногом. Након указане љекарске помоћи у Дому здравља Зворник, Пејић је доведен у сједиште јединице. Даљим провјерама је утврђено да је возило којим је управљао Пејић прије него што је скочио у ријеку у ствари украдено.

"Пронађен је БМW X1 бх. регистарских ознака, а које је 16. априла украдено у Сарајеву, односно потражује га МУП Кантона Сарајево", истакла је Дујковићева.

Према њеним ријечима, Пејић је ухапшен због тешке крађе, а због почињеног прекршаја илегалног преласка државне границе уручен му је прекршајни налог и казна у износу од 300 марака.

Истог дана Пејић је предат полицијским службеницима МУП-а Кантона Сарајево на даље поступање. Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево до закључења овог броја "Независних" нисмо добили одговор на питања да ли је Пејић послије криминалистичке обраде пуштен на слободу, као ни да ли је украдени БМW X1 враћен власнику.

 

Коментари / 0

Оставите коментар