Ухапшен због тешке крађе

Држављанин БиХ чији су иницијали П.Б. /22/ухапшен је због почињеног кривичног дјела тешка крађа, а због почињеног прекршаја илегалан прелазак границе уручен му је и прекршајни налог у износу новчане казне од 300 КМ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Босна и Херцеговина 25.04.2012 | 09:38
Ухапшен због тешке крађе

Службеници Станице граничне полиције Мали Зворник МУП-а Србије обавијестили су 18. априла у пријеподневним часовима припаднике Граничне полиције Зворник да је П.Б, приликом граничне контроле изашао из возила и скочио у Дрину, запливавши у правцу БиХ.

Припадници Граничне полиције БиХ су контактирали Хитну помоћ, након чега су пронашли П.Б. са повријеђеном лијевом ногом. Након указане љекарске помоћи у Дому здравља Зворник, П.Б. је доведен у сједиште јединице.

Даљим провјерама је утврђено да је возило којим је управљао прије него што је ускочио у ријеку, марке "бмв икс 1" регистарских ознака БиХ, 16. априла ове године украдено у Сарајеву и да га потражује МУП Кантона Сарајево. П.Б. је истог дана у 20.00 часова предат полицијским службеницима МУП-а Кантона Сарајево на даље поступање.

 

Коментари / 0

Оставите коментар