Preminulo jedno lice nakon udesa na putu Sarajevo-Pale

Jedno lice preminulo je od posljedica teških tjelesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu Pale-Sarajevo, u mjestu Donja LJubogošta, saopšteno je iz Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Republika Srpska 09.03.2024 | 20:58
Preminulo jedno lice nakon udesa na putu Sarajevo-Pale

Ostala četiri pacijenta povrijeđena u ovom udesu obrađena su dijagnostički i terapijski, pružena im je pomoć u Bolnici "Srbija", nakon čega su prebačeni na dalje liječenje u Federaciju BiH jer je riječ o federalnim osiguranicima, naveli su iz ove zdravstvene ustanove.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović izjavila je ranije danas Srni da je pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Donja LJubogošta u kojoj su učestvovala tri vozila.

(Srna) Foto: Facebook

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Domaci stranac

09.03.2024 22:33

I bolnici I.Sarajevo umiru i zdravi kamoli bolesni i polomljeni. Ko da ih lijeci? Sci otisli u Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

Burke

10.03.2024 10:22

Nemoguće da napuštaju uspješniji i bolji entitet...istu platu imaju doktori u Kasindolu i na Koševu s tim da u Kasindolu koliko dobiju u KM toliko isto dobiju i na Koševu...ali u evrima

Name

Tz

10.03.2024 00:24

To su obični somovi paljaski! Hapsi sve te sve sto divljaju sa pala Njima samo doživotna Mile nedaj toj bagri da to radi imaš glas od mene

ODGOVORITE