Bijeljina: Uhapšena lica za izazivanje opšte opasnosti

Lica čiji su inicijali S.P. /27/ i M.N. /21/ iz Ugljevika osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti u bijeljinskom naselju Pet jezera tokom dana će biti predata u Okružno tužilaštvo u Bijeljini.

Republika Srpska 18.02.2024 | 08:55
Bijeljina: Uhapšena lica za izazivanje opšte opasnosti

Iz Okružnog tužilaštva navode da je policijskoj stanici juče u 4.45 časova prijavljeno da je u naselju Pet jezera ispred kuće lica čiji su inicijali J.B. počinjeno krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Lica S.P. i M.N. lišena su slobode zbog osnova sumnje da su počinila ovo krivično djelo, a čemu je prethodio sukob i fizički obračun u diskoteci sa licem J.B, objavljeno je na stranici Okružnog tužilaštva.

Iz Policijske uprave Bijeljina Srni je ranije rečeno da su građani juče ujutro prijavili da je na području grada došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata i da je bačena eksploziva naprava koja nije aktivirana.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali počinioce krivičnog djela koje je okvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti. 

(Srna) Foto: BN 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Gogi

18.02.2024 09:43

U moje vrijeme sve nesporazume smo rješavali pesnicama i na kraju ruka ruci....

ODGOVORITE
Name

Biljana

18.02.2024 09:50

Djeca političara i tajkuna voze mercedese, bmw i poršea, stečene kriminalom i pljačkom, u bijesnim autima imaju bombe, pištolje i automatske puške, opijaju se i drogiraju, razbacujući za jedno veče radničku platu, finansiraju sponzoruše, bahate se u svojoj prostoti, primitivizmu i sili, a policija im se sklanja sa puta, ne smije ni da ih kontroliše, ili uzme 10KM "za piće" u svoj džep. Burli malo što je opljačkao milijarde, nego hoće da se njegov sin bahati i preko politike nad narodom koji poltronski ćuti. Djeca političara i policija su odgovorni za mnoga zla. Kada bi se promijenila poreska politika, pa da multimilioneri i milijarderi plaćaju porez kao u Švedskoj, sve bi bilo drugačije. Žalosno je da se na vodećim pozicijama u Republici Srpskoj nalazi ološ i šljam, oni nas samo mogu odvesti u bijedu i propast.

ODGOVORITE
Name

Re

18.02.2024 14:40

Da, da, da...

Name

Re,Biljana

18.02.2024 14:41

Tacno je da djeca politicara na vlasti,I tajkuna koji su se obogatili uz pomoc ovih prvih,predstavljaju najvecu opasnost ma gdje se nasli,ali je tacno I da su nas takve humne vec doveli do bijede I gladi.Vec smo se navikli na bijedu,a tome smo sami doprinijeli...

Name

Brano Tomić

18.02.2024 10:18

Dosli iz Ugljevika i udarili covjeku na kucu i dvoriste.Neka dodju meni u Glogovac pa da vide kako ce se provesti sram ih bilo.

ODGOVORITE
Name

Vladimir93

18.02.2024 23:03

Kada bi bio upucen u porodicu i znao sta isti rade, verovatno bi i ti dosao!

Name

znatizeljan

19.02.2024 12:42

ovo im nije prvo a izgleda ni poslednje krivicno djelo, zanima me da li ce i sto ne nasa policija, tuzilastvo i sudstvo poceti svoj posao da rade?

ODGOVORITE