Бијељина: Ухапшена лица за изазивање опште опасности

Лица чији су иницијали С.П. /27/ и М.Н. /21/ из Угљевика осумњичена за изазивање опште опасности у бијељинском насељу Пет језера током дана ће бити предата у Окружно тужилаштво у Бијељини.

Република Српска 18.02.2024 | 08:55
Бијељина: Ухапшена лица за изазивање опште опасности

Из Окружног тужилаштва наводе да је полицијској станици јуче у 4.45 часова пријављено да је у насељу Пет језера испред куће лица чији су иницијали Ј.Б. почињено кривично дјело изазивање опште опасности.

Лица С.П. и М.Н. лишена су слободе због основа сумње да су починила ово кривично дјело, а чему је претходио сукоб и физички обрачун у дискотеци са лицем Ј.Б, објављено је на страници Окружног тужилаштва.

Из Полицијске управе Бијељина Срни је раније речено да су грађани јуче ујутро пријавили да је на подручју града дошло до употребе ватреног оружја у више наврата и да је бачена експлозива направа која није активирана.

Оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали починиоце кривичног дјела које је оквалификовано као изазивање опште опасности. 

(Срна) Фото: БН 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Гоги

18.02.2024 09:43

У моје вријеме све неспоразуме смо рјешавали песницама и на крају рука руци....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

18.02.2024 09:50

Дјеца политичара и тајкуна возе мерцедесе, бмw и поршеа, стечене криминалом и пљачком, у бијесним аутима имају бомбе, пиштоље и аутоматске пушке, опијају се и дрогирају, разбацујући за једно вече радничку плату, финансирају спонзоруше, бахате се у својој простоти, примитивизму и сили, а полиција им се склања са пута, не смије ни да их контролише, или узме 10КМ "за пиће" у свој џеп. Бурли мало што је опљачкао милијарде, него хоће да се његов син бахати и преко политике над народом који полтронски ћути. Дјеца политичара и полиција су одговорни за многа зла. Када би се промијенила пореска политика, па да мултимилионери и милијардери плаћају порез као у Шведској, све би било другачије. Жалосно је да се на водећим позицијама у Републици Српској налази олош и шљам, они нас само могу одвести у биједу и пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.02.2024 14:40

Да, да, да...

Name

Ре,Биљана

18.02.2024 14:41

Тацно је да дјеца политицара на власти,И тајкуна који су се обогатили уз помоц ових првих,представљају највецу опасност ма гдје се насли,али је тацно И да су нас такве хумне вец довели до биједе И глади.Вец смо се навикли на биједу,а томе смо сами допринијели...

Name

Брано Томић

18.02.2024 10:18

Досли из Угљевика и ударили цовјеку на куцу и двористе.Нека додју мени у Глоговац па да виде како це се провести срам их било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир93

18.02.2024 23:03

Када би био упуцен у породицу и знао ста исти раде, вероватно би и ти досао!

Name

знатизељан

19.02.2024 12:42

ово им није прво а изгледа ни последње кривицно дјело, занима ме да ли це и сто не наса полиција, тузиластво и судство поцети свој посао да раде?

ОДГОВОРИТЕ