Hapšenje na pilani u Kneževu, prijetio da će napasti policiju

Pripadnici Policijske stanice Kneževo uhapsili su lice čiji su inicijali M.S. iz Kneževa zbog prijetnje da će napasti policijske službenike i požarom izazvati opasnost po živote ljudi ili imovine.

Republika Srpska 16.02.2024 | 09:51
Hapšenje na pilani u Kneževu, prijetio da će napasti policiju

Ovo lice, koje je uhapšeno juče, sumnjiči se da je oko 11.00 časova pokušalo da spriječi službena lica prilikom preduzimanja mjera i radnji na pilani u Kneževu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su uhapsili i lice čiji su inicijali S.G. iz Banjaluke zbog odbijanja da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga.

Iz policije navode da su oko 13.20 časova u Banjaluci kontrolisali putničko vozilo "audi" kojim je upravljalo ovo lice, a o ovome je obaviješten dežurni sudija Odjeljenja za prekršaje Osnovnog suda u Banjaluci.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana četiri krivična djela, tri narušavanje javnog reda i mira, devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila tjelesne povrede i jedan požar.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Pa prvo

16.02.2024 11:04

Je valda uvek da preti silom napravdom pilicija, pa tek onda revoltiran izazvan covek u samoobrani, tako trebate pisat, a ne lagati ljude da ih pilicija cuva da ih bije

ODGOVORITE
Name

Kneževo-Goranovo

16.02.2024 11:15

Hapsite vlasnika pilane koji je kupio privatnu šumu bez papira i istu oduzimate, nije ukrao, platio je a istovremeno organizovano se krade državna šuma! Udri po sirotinji, borcima, invalidima, koji rade za koru hljeba, nad njima pokazujete mišiće, sram vas bilo. Direktor Čemernice, diplomirani inžinjer menadžmenta iz Zrenjanina, sa tri godine fakulteta, pored 25 dipl.inž.šumarstva. Tugo golema, jesmo li se za ovo borili!!!

ODGOVORITE
Name

?????

16.02.2024 13:58

Majo ti si? Dzabe se nudis da budes revirnik ne trebas nam da nas na kraju unistis ko rodjaka Duska.

Name

miki

16.02.2024 11:19

Uvijek bili i ostali kaubojstina,kad nemaju sa kim,potuku se izmedju sebe.

ODGOVORITE
Name

Šumar

16.02.2024 11:29

Naš menadžer će to riješiti džentlimenski, zna čovjek svojom rukom, skinuo bi zvijezdu sa neba, još godinu do penzije, poklopile se karte!

ODGOVORITE