Хапшење на пилани у Кнежеву, пријетио да ће напасти полицију

Припадници Полицијске станице Кнежево ухапсили су лице чији су иницијали М.С. из Кнежева због пријетње да ће напасти полицијске службенике и пожаром изазвати опасност по животе људи или имовине.

Република Српска 16.02.2024 | 09:51
Хапшење на пилани у Кнежеву, пријетио да ће напасти полицију

Ово лице, које је ухапшено јуче, сумњичи се да је око 11.00 часова покушало да спријечи службена лица приликом предузимања мјера и радњи на пилани у Кнежеву, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука јуче су ухапсили и лице чији су иницијали С.Г. из Бањалуке због одбијања да се подвргне испитивању на присуство опојних дрога.

Из полиције наводе да су око 13.20 часова у Бањалуци контролисали путничко возило "ауди" којим је управљало ово лице, а о овоме је обавијештен дежурни судија Одјељења за прекршаје Основног суда у Бањалуци.

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче су евидентирана четири кривична дјела, три нарушавање јавног реда и мира, девет саобраћајних незгода у којима су два лица задобила тјелесне повреде и један пожар.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Па прво

16.02.2024 11:04

Је валда увек да прети силом направдом пилиција, па тек онда револтиран изазван цовек у самообрани, тако требате писат, а не лагати људе да их пилиција цува да их бије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнежево-Гораново

16.02.2024 11:15

Хапсите власника пилане који је купио приватну шуму без папира и исту одузимате, није украо, платио је а истовремено организовано се краде државна шума! Удри по сиротињи, борцима, инвалидима, који раде за кору хљеба, над њима показујете мишиће, срам вас било. Директор Чемернице, дипломирани инжињер менаџмента из Зрењанина, са три године факултета, поред 25 дипл.инж.шумарства. Туго голема, јесмо ли се за ово борили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?????

16.02.2024 13:58

Мајо ти си? Дзабе се нудис да будес ревирник не требас нам да нас на крају унистис ко родјака Дуска.

Name

мики

16.02.2024 11:19

Увијек били и остали каубојстина,кад немају са ким,потуку се измедју себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шумар

16.02.2024 11:29

Наш менаџер ће то ријешити џентлименски, зна човјек својом руком, скинуо би звијезду са неба, још годину до пензије, поклопиле се карте!

ОДГОВОРИТЕ