Nakon saslušanja radnik Suda BiH pušten na slobodu

Pijuk radi kao šef unutrašnje kontrole i obezbjeđenja Suda BiH i bio je referent za unutrašnju kontrolu pri kabinetu Ranka Debevca.

Republika Srpska 14.02.2024 | 21:47
Nakon saslušanja radnik Suda BiH pušten na slobodu

Radnik Suda BiH Milisav Pijuk, koji je jutros uhapšen po nalogu Tužilaštva BiH, ispitan je večeras u prostorijama SIPA-e, potvrdio je za portal "Avaza" njegov advokat Almir Bibić.

Pijuk je osumnjičen u predmetu koji se vodi protiv suspendovanog predsjednika Suda BiH Ranka Debevca i bivšeg direktora OSA-e Osmana Mehmedagića Osmice.

Pijuk radi kao šef unutrašnje kontrole i obezbjeđenja Suda BiH i bio je referent za unutrašnju kontrolu pri kabinetu Ranka Debevca.

Pijuk se zajedno sa Debevcem sumnjiči za krivično djelo lažno lažno predstavljanje kao i povrede ravnopravnosti polova.

Nakon ispitivanja, Pijuk je pušten da se brani sa slobode,

Kako saznaje Avaz, Tužilaštvo će za njega sutra predložiti mjere zabrane.

(BN) Foto: Avaz/Fejsbuk 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

+

14.02.2024 22:20

Pa naravno. Biće pušteni svi. Uvijek neko interveniše i ujedno se i složno štite.

ODGOVORITE
Name

Rade

14.02.2024 22:51

Pa nije Musliman kako to u Sudu su sve Muslimani koji sude nasem Predsjedniku lopovu! Da ima pravde pohapsili bi cijelo rukovodstvo republike Srpske!

ODGOVORITE
Name

Hmm

15.02.2024 07:15

A Federacije BiH

Name

Veteran

15.02.2024 07:05

Nemoj ti mene neću ni ja tebe. Tu svako svakog ima u fijoci....

ODGOVORITE
Name

Gogi

15.02.2024 07:06

Dosta je drame, skontali smo. Puštajte sve, kad se Potkovani izvukao , nikom ništa neće biti.

ODGOVORITE
Name

Re Gogi

15.02.2024 09:35

Potkovanog nema nigdje,piun iz SIPA-e je podmetnuo leđa i na snimku je on kako uzima, normalno da će se izvući! Inače piun iz SIPA-e je ponovo vraćen na posao toliko i o toj SIPA-i koja kao hapsi,a u njenim redovima sve moj do mojega i stranački zaposleni!Pa i Baja će se izvući jer je Lukić potpisao i objavio ukaz tako da gospodo uvijek postoji neki magarac koji podmetne leđa za šefa, pa ga ovaj kasnije čupa i spašava što bi rekli ujeo vuk magarca!

Name

Zbog

15.02.2024 11:08

Toga Narod plaća Ceh, Sve i jednog SUDIJU,treba li bi uhapsit,Sjetite se Perića i njegovog duela sa Podtkovanim,,i ?? Podtkovani je ispao manje kriminalac od Perića,A takvih Perića je XXXXL, u svim Sudovima od onih OPŠTINSKIH ili osnovnih pa sve do Vrhovnog Ustavnog suda,Svi Iz pravosuđa Stanove,Kuće VIKENDICE Kao WILE, Đipovi se voze,A Narodu Piju krv dok si sam ne presudi Jer ne može trpiti TEROR mafijaškog, Sistema,