Након саслушања радник Суда БиХ пуштен на слободу

Пијук ради као шеф унутрашње контроле и обезбјеђења Суда БиХ и био је референт за унутрашњу контролу при кабинету Ранка Дебевца.

Република Српска 14.02.2024 | 21:47
Након саслушања радник Суда БиХ пуштен на слободу

Радник Суда БиХ Милисав Пијук, који је јутрос ухапшен по налогу Тужилаштва БиХ, испитан је вечерас у просторијама СИПА-е, потврдио је за портал "Аваза" његов адвокат Алмир Бибић.

Пијук је осумњичен у предмету који се води против суспендованог предсједника Суда БиХ Ранка Дебевца и бившег директора ОСА-е Османа Мехмедагића Осмице.

Пијук ради као шеф унутрашње контроле и обезбјеђења Суда БиХ и био је референт за унутрашњу контролу при кабинету Ранка Дебевца.

Пијук се заједно са Дебевцем сумњичи за кривично дјело лажно лажно представљање као и повреде равноправности полова.

Након испитивања, Пијук је пуштен да се брани са слободе,

Како сазнаје Аваз, Тужилаштво ће за њега сутра предложити мјере забране.

(БН) Фото: Аваз/Фејсбук 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

+

14.02.2024 22:20

Па наравно. Биће пуштени сви. Увијек неко интервенише и уједно се и сложно штите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

14.02.2024 22:51

Па није Муслиман како то у Суду су све Муслимани који суде насем Предсједнику лопову! Да има правде похапсили би цијело руководство републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

15.02.2024 07:15

А Федерације БиХ

Name

Ветеран

15.02.2024 07:05

Немој ти мене нећу ни ја тебе. Ту свако сваког има у фијоци....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

15.02.2024 07:06

Доста је драме, сконтали смо. Пуштајте све, кад се Потковани извукао , ником ништа неће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гоги

15.02.2024 09:35

Поткованог нема нигдје,пиун из СИПА-е је подметнуо леђа и на снимку је он како узима, нормално да ће се извући! Иначе пиун из СИПА-е је поново враћен на посао толико и о тој СИПА-и која као хапси,а у њеним редовима све мој до мојега и страначки запослени!Па и Баја ће се извући јер је Лукић потписао и објавио указ тако да господо увијек постоји неки магарац који подметне леђа за шефа, па га овај касније чупа и спашава што би рекли ујео вук магарца!

Name

Због

15.02.2024 11:08

Тога Народ плаћа Цех, Све и једног СУДИЈУ,треба ли би ухапсит,Сјетите се Перића и његовог дуела са Подткованим,,и ?? Подтковани је испао мање криминалац од Перића,А таквих Перића је XXXXЛ, у свим Судовима од оних ОПШТИНСКИХ или основних па све до Врховног Уставног суда,Сви Из правосуђа Станове,Куће ВИКЕНДИЦЕ Као WИЛЕ, Ђипови се возе,А Народу Пију крв док си сам не пресуди Јер не може трпити ТЕРОР мафијашког, Система,