Dnevnik 2 09.10.2023.

Republika Srpska 09.10.2023 | 18:19
Dnevnik 2 09.10.2023.

- Izrael mobilisao 300.000 vojnika, ministar odbrane naredio potpunu opsadu pojasa Gaze zbog napada Hamasa.

- Lokalizovan požar u "Elektrokrajini" u Banjaluci: izgorio dio dokumentacije.

- Grahovac osuđen na novčanu kaznu od 2.000 maraka zbog ugrožavanja bezbjednosti Borenovića.

- Istočno Sarajevo: Da li će vlast dati projekat gradnje tunela ispod Trebevića kineskoj firmi “Sinohidro”, koja je na crnoj listi i evropske i afričke banke?

- Semberija: Neizvjesna jesenja sjetva pšenice zbog visokih cijena goriva i sjemena, a podsticaji Vlade nedovoljni.

- Uzgajivači malina u Birču odustaju od proizvodnje: kažu da su podsticaji Vlade veoma mali.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Miloš

09.10.2023 18:48

- Jel se Rusi i Ukrajinci rokaju zbog religije? - Ne, i prvi i drugi su pravoslavci... - Ukrajince podržava Amerika, a Ruse Kina... - Tako je. - Kinezi su ateisti? - Da. - A Ameri? - Jebem li ga, Ameri su neki Protestanti, Katolici, Mormoni, kurac - palac. - A Izrael? - Šta Izrael? - Šta su oni? - Oni su Židovi. - A Palestinci? - Palestinci su Muslimani. Suniti. - Ko podržava Palestince? - Iran. - Jesu i Iranci Muslimani? - Jesu, al Muslimani Šijiti. Koji se inače ne slažu sa Sunitima, al ako moraju birati između njih i Židova ondak su sa Sunitima. - Aha. - A Albanci? - Albanci su za Židove. - Al oni su Muslimani? - Jesu, al su uz Ameriku, a Amerika je uz Izrael. - Ok. Onda su Srbi iz Bosne sigurno protiv Izraela. - Jok, oni su za Izrael. - Ok, a ako su Muslimani iz Albanije za Izrael, onda su i Muslimani iz Bosne za Izrael. - Jok, oni su za Palestinu. - Ok... A Hrvati iz Bosne, oni su u Federaciji sa Muslimanima, onda su i oni za Palestinu?

ODGOVORITE
Name

Miloš 2

09.10.2023 18:49

- Ok... A Hrvati iz Bosne, oni su u Federaciji sa Muslimanima, onda su i oni za Palestinu? - Jok, Hrvati iz Bosne su za Izrael... - A jebote... A Srbi iz Srbije su onda sigurno za Palestinu koja nije priznala Kosovo, a protiv Izraela koji ga je priznao? - Jok, i Srbi iz Srbije su za Izrael. - A Ukrajinci? - Za Izrael. - Onda su Srbi sigurno za Ukrajinu kada su i za Izrael. - Jok, za Rusiju su. - O jebote, oćul išta pogoditi... - Probaj. - A Hrvati? - Za Izrael. - Onda su i Hrvati za Rusiju? - Jok, za Ukrajinu. - A jesul Rusi za Izrael? - Jok, Rusi su za Palestinu jer je uz njih Iran, a Iran je ruski saveznik. - Ok, onda su sigurno Muslimani iz Bosne za Rusiju jer su iranski Muslimani uz Rusiju koja je za Palestinu, a Ukrajina za Izrael. Jel tako? - Jok, Muslimani iz Bosne su za Ukrajinu, a protiv Rusije jer su Srbi iz Bosne za Rusiju. - Sad mi više ništa nije jasno... A Turci? - Šta Turci?

ODGOVORITE
Name

Miloš 3

09.10.2023 18:55

- Turci su Muslimani, oni su onda za Palestince? - Pa ne baš, Palestinci su zajedno s Britancima istjerali Turke iz Palestine pa se baš i ne mirišu. - Jesu onda Palestinci neprijatelji Turaka? - Jok, neprijatelji Turaka su Kurdi. - Šta su sad koji kurac Kurdi? - Kurdi su ateisti. - Aha, Kurdi su onda sigurno s Kinezima jer su i oni ateisti. - Jok, Kurdi su s Amerima. - Onda su Turci protiv Amera ako su Ameri s Kurdima? - Ma kakvi, Turci su u NATO -u, Američki saveznici. - A u kurac više, a šta je s onim Armencima? - Šta s njima? - Šta su oni? - Oni su Pravoslavci. - Jesu oni uz Ruse?

ODGOVORITE
Name

Miloš 4

09.10.2023 18:56

- Jok, uz Amere. - Al njih su protjerali oni Azerbejdžanci iz Nagorno Karabacha? - Jesu. - Jesu ti Azerbejdžanci ondak za Muslimane iz Palestine? - Jok, oni su za Židove. - Onda su sigurno i protiv Irana jer je Iran za Palestinu? - Jok, Azerbejdžan je uz Iran. - A ovi Sirijanci su Muslimani? - Jesu. - Onda su oni s Turcima? - Jok, rokaju se s Turcima. - Turci su protiv Kurda, onda su sigurno Sirijanci s Kurdima? - Jok, rokaju se s Kurdima. - Jesul onda Sirijanci za Izrael? - Ma koji crni Izrael, Sirija je uz Palestinu 100 %. - A jebote led...A Crnogorci? - Šta s njima? - S kim su Crnogorci? - Prije su ratovali protiv Japana, a sad su preko Amera s njim u savezu. - MOLIM?! - Opalim te golim.

ODGOVORITE
Name

Koroslav

09.10.2023 21:09

🛂😁.

Name

Re

09.10.2023 19:03

Čuj negativnim se tretira što je neko na američkoj crnoj listi!? To upravo znači da je ekstra dobra firma, ali ih se oni boje i mrze pa onda hoće da tu firmu otračaju, a oni koji su somine oni se odmah lože na američke ocjene!

ODGOVORITE
Name

Glas

09.10.2023 19:16

Ucestali newto pozari u BL.Uvjek dokumentacija gori.

ODGOVORITE