Дневник 2 09.10.2023.

Република Српска 09.10.2023 | 18:19
Дневник 2 09.10.2023.

- Израел мобилисао 300.000 војника, министар одбране наредио потпуну опсаду појаса Газе због напада Хамаса.

- Локализован пожар у "Електрокрајини" у Бањалуци: изгорио дио документације.

- Граховац осуђен на новчану казну од 2.000 марака због угрожавања безбједности Бореновића.

- Источно Сарајево: Да ли ће власт дати пројекат градње тунела испод Требевића кинеској фирми “Синохидро”, која је на црној листи и европске и афричке банке?

- Семберија: Неизвјесна јесења сјетва пшенице због високих цијена горива и сјемена, а подстицаји Владе недовољни.

- Узгајивачи малина у Бирчу одустају од производње: кажу да су подстицаји Владе веома мали.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Милош

09.10.2023 18:48

- Јел се Руси и Украјинци рокају због религије? - Не, и први и други су православци... - Украјинце подржава Америка, а Русе Кина... - Тако је. - Кинези су атеисти? - Да. - А Амери? - Јебем ли га, Амери су неки Протестанти, Католици, Мормони, курац - палац. - А Израел? - Шта Израел? - Шта су они? - Они су Жидови. - А Палестинци? - Палестинци су Муслимани. Сунити. - Ко подржава Палестинце? - Иран. - Јесу и Иранци Муслимани? - Јесу, ал Муслимани Шијити. Који се иначе не слажу са Сунитима, ал ако морају бирати између њих и Жидова ондак су са Сунитима. - Аха. - А Албанци? - Албанци су за Жидове. - Ал они су Муслимани? - Јесу, ал су уз Америку, а Америка је уз Израел. - Ок. Онда су Срби из Босне сигурно против Израела. - Јок, они су за Израел. - Ок, а ако су Муслимани из Албаније за Израел, онда су и Муслимани из Босне за Израел. - Јок, они су за Палестину. - Ок... А Хрвати из Босне, они су у Федерацији са Муслиманима, онда су и они за Палестину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош 2

09.10.2023 18:49

- Ок... А Хрвати из Босне, они су у Федерацији са Муслиманима, онда су и они за Палестину? - Јок, Хрвати из Босне су за Израел... - А јеботе... А Срби из Србије су онда сигурно за Палестину која није признала Косово, а против Израела који га је признао? - Јок, и Срби из Србије су за Израел. - А Украјинци? - За Израел. - Онда су Срби сигурно за Украјину када су и за Израел. - Јок, за Русију су. - О јеботе, оћул ишта погодити... - Пробај. - А Хрвати? - За Израел. - Онда су и Хрвати за Русију? - Јок, за Украјину. - А јесул Руси за Израел? - Јок, Руси су за Палестину јер је уз њих Иран, а Иран је руски савезник. - Ок, онда су сигурно Муслимани из Босне за Русију јер су ирански Муслимани уз Русију која је за Палестину, а Украјина за Израел. Јел тако? - Јок, Муслимани из Босне су за Украјину, а против Русије јер су Срби из Босне за Русију. - Сад ми више ништа није јасно... А Турци? - Шта Турци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош 3

09.10.2023 18:55

- Турци су Муслимани, они су онда за Палестинце? - Па не баш, Палестинци су заједно с Британцима истјерали Турке из Палестине па се баш и не миришу. - Јесу онда Палестинци непријатељи Турака? - Јок, непријатељи Турака су Курди. - Шта су сад који курац Курди? - Курди су атеисти. - Аха, Курди су онда сигурно с Кинезима јер су и они атеисти. - Јок, Курди су с Америма. - Онда су Турци против Амера ако су Амери с Курдима? - Ма какви, Турци су у НАТО -у, Амерички савезници. - А у курац више, а шта је с оним Арменцима? - Шта с њима? - Шта су они? - Они су Православци. - Јесу они уз Русе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош 4

09.10.2023 18:56

- Јок, уз Амере. - Ал њих су протјерали они Азербејџанци из Нагорно Карабацха? - Јесу. - Јесу ти Азербејџанци ондак за Муслимане из Палестине? - Јок, они су за Жидове. - Онда су сигурно и против Ирана јер је Иран за Палестину? - Јок, Азербејџан је уз Иран. - А ови Сиријанци су Муслимани? - Јесу. - Онда су они с Турцима? - Јок, рокају се с Турцима. - Турци су против Курда, онда су сигурно Сиријанци с Курдима? - Јок, рокају се с Курдима. - Јесул онда Сиријанци за Израел? - Ма који црни Израел, Сирија је уз Палестину 100 %. - А јеботе лед...А Црногорци? - Шта с њима? - С ким су Црногорци? - Прије су ратовали против Јапана, а сад су преко Амера с њим у савезу. - МОЛИМ?! - Опалим те голим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

09.10.2023 21:09

🛂😁.

Name

Ре

09.10.2023 19:03

Чуј негативним се третира што је неко на америчкој црној листи!? То управо значи да је екстра добра фирма, али их се они боје и мрзе па онда хоће да ту фирму отрачају, а они који су сомине они се одмах ложе на америчке оцјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

09.10.2023 19:16

Уцестали неwто позари у БЛ.Увјек документација гори.

ОДГОВОРИТЕ