Tužba je farsa, skreće se pažnja od urušavanja Srpske

- Tužba je samo farsa, da se skrene pažnja od moralnog, ekonomskog i demografskog urušavanja Republike Srpske! 

Republika Srpska 16.08.2023 | 19:31
Tužba je farsa, skreće se pažnja od urušavanja Srpske

- Кompleks od Srpske demokratske stranke je nešto što će uvijek imati aktuelna vlast na čelu sa SNSD-om, poručio je Ognjen Bodiroga, poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On kaže da je prekrajanje istorije nešto što može proći kod neznalica i kod onih koji zbog podaničkog i ulizivačkog karaktera moraju pričati nešto što apsolutno nema veze sa istinom, a da su posebno tragikomične izjave pojedinaca koji ni cenzus više ne mogu proći. 

„Ovih dana se čitava svita digla protiv SDS-a i Milana Miličevića, svi uglas imaju otrcanu frazu da SDS nije onaj što je nekad bio. Ma nemojte? Sva ta svita na čelu sa Miloradom Dodikom bi dala mnogo toga da imaju sliku gdje su obučeni u uniformu Vojske Republike Srpske! E pa Milan Miličević, draga gospodo, ima takvu sliku, sliku sa borbene linije u uniformi Vojske Republike Srpske. Takvu sliku Milorad Dodik nema“, istakao je Bodiroga. 

On navodi da svita koja se digla protiv SDS-a i Milana Miličevića treba na umi da ima sledeće činjenice:

1) Srpska demokratska stranka je državotvorna stranka koja je sa Vojskom Republike Srpske i narodom osnovala Republiku Srpsku! 

2) Кada se osnovala Srpska demokratska stranka Milorad Dodik bio u Reformistima Anta Markovića. 

3)  Alija Izetbegović je tvrdio za Dodika da je došao konačno ,, normalan Srbin"

4)  Milorad Dodik prvi put došao na vlast na NATO tenkovima? 

5) Milorad Dodik je aplaudirao smjeni Nikole Poplašena. 

6) Milorad Dodik je izjavio da je Radovan Кaradžić ukrao milione i da treba da ide u Hag. 

7) SNSD nema slavu! Zar to nije osnovni element u pravoslavlju? 

8) SNSD je glasao za prenos 90% nadležnosti koje su se desile, između ostalog zahvaljujući SNSD-u  Potočari su izuzeti iz Republike Srpske, sport je prenijet na nivo BiH i od tada nemamo reprezentaciju Republike Srpske u nekom sportu. Zastava, grb, himna, zajedničke tablice, pasoše, sve je to uz pomoć glasova SNSD-a urađeno, niko iz SDS-a nije glasao za prenos tih nadležnosti!!

O Brčko distriktu i Jasenovačkoj građi da ne pričam! 

9) Кo ima slike na NATO nosačima aviona, ko je ,,svježi dašak vjetra na Balkanu"? Medlin Olbrajt je to gospodo za Dodika izjavila! 

10) Кo je nazvao predsjednika Srbije pobačajem? Dodik gospodo.

11) Tužba je samo farsa, da se skrene pažnja od moralnog, ekonomskog i demografskog urušavanja Republike Srpske! 

12) SNSD je stranka ljevice, a ljevica i nacionalizam ne idu zajedno!

Bodiroga poručuje da je samo jedna državotvorna stranka, stranka koja je starija od Republike Srpske, stranka koja je nacionalna, a to je Srpska demokratska stranka! 

(BN) Foto: Arhiva

Komentari / 26

Ostavite komentar
Name

Joja

16.08.2023 19:58

Zasto ne dignete glas protiv napada na srpske povratnike na Ozrenu . Gde su Srbi koji su nestali iz Lukavca

ODGOVORITE
Name

Haha

16.08.2023 20:11

Koga to interesuje. Nisu se vratili i nestali tajkuni već smrtnici koji nikome nisu potrebni

Name

Borac

16.08.2023 20:58

Bravo Ognjene! Sve to ovi sektasi sa svojim papcima znaju,al se prave ludi i lazu narod. Ajd sto lazu,vec i kradu i raseljavaju.

Name

Bravo Bidiroga

16.08.2023 22:08

Dodik prenio nadležnosti i sada jednostrano hoće da ih vrati

Name

Istina

16.08.2023 23:47

Ti koje spominješ sa Ozrena, isti se nalaze u SAD, Kanadi, Australiji, po EU državama itd. Koji Ozrenci, dođu u povratnička sela gdje su sami starci ostali ( veatili se) a ona bagra mlada je uz SNSD lopove, ložu im guzice!

Name

Вишеград

16.08.2023 20:15

Тако је Огњенеbсве си тачно написао,и још би три дана имао да пишеш омовој секти.Џаба овим из добоја све,остаће упамћени као највећи лопови избора.Могу скакати ђе оће и како оће.Њихов лидер ће бити уписан ксо нсјвећи уништитељ РС и српског народа.

ODGOVORITE
Name

STATISTICAR

16.08.2023 20:35

SVE SE ULIZICE SLILE U JEDNU SEKTU SNSD.VIDITE ONE DEBILCICE DANAS KOJI OBAVLJAJU PERFORMANS SKAKANJA U VODU I VATRU ZA DODIKA,PA STO NE SKOCISE PRVO U VATRU,I MOJA BABA BI SKOCILA U VODU DA SE MALO RASHLADI.LICEMJERI JEDNI,VRACATE ZA USLUGU STO ZIVITE NA GRBACI NARODA,JADAN JE DODIK AKO DIDJE DO TOGA DA GA VI BRANITE.NIJE TO BIRACKA KUTIJA,IMAJU INSTITUCIJE KOJE CE BRANITI PRESJEDNIKA REOUBLIKE SRPSKE KAD ZATREBA,A VI DRPNITE JOS KOJU PRIVILEGIJU.

Name

Heh, pa

16.08.2023 20:18

Podrzali ste dodikove neustavne avanture, iz ljubavi ili interesa pitanje je sad

ODGOVORITE
Name

Azem

16.08.2023 21:00

Ljevica i nacionalizam daje nacional-socijalizam ili kako mu tepamo nacizam.

ODGOVORITE
Name

Dejan

16.08.2023 21:20

Od koga kompleks bio veseo pa kupuje vas Dodik za sitne pare.Pila vas se prodalo gde ti zivis

ODGOVORITE
Name

Samo SDS

16.08.2023 21:21

Tako je ljudino

ODGOVORITE
Name

OVAJ ti je ljudina?

17.08.2023 10:25

Eno ti i Babalja kad ti se tako sviđaju "ljudine"

Name

Modriča

16.08.2023 21:49

Bravo Bodiroga, KRALjU!

ODGOVORITE
Name

Petar

16.08.2023 21:57

Eno u federaciji BiH su oborili stranku sda i Bakira. I sta im je bolje. Cijena javnog prevoza, tj gradskih i prigradskih autobusnih karata su bezobrazno skupe. A gorivo pojeftinilo. Pekarski proizvodi isto bezobrazno skupi. Lobiji i kod stranke sdp kao i u rep srpskoj. Pekari kao i privatnici javnog prevoza placaju lobi strankama sdp i snsd. Sta je sdp bolji za Bosnjaka ako su mu prevoz i hljeb skupi kao i za vreme vladavine stranke sda. Nista.

ODGOVORITE
Name

RE Petar

17.08.2023 10:26

Bolje im je jer im nije Sebija PROFESOR sa lažnom diplomom

Name

SODOMA I GOMORA NAŠEG DOBA

16.08.2023 22:14

Sve to oni znaju, samo nažalost ovaj narod ima kratko pamćenje, narodu je bitno da mlate s njim i dreče pod šatorima, glume srbende, a opljačkali i uništili sve što je srpsko, pogazili časne borce i poginule za Republiku Srpsku. Interesna grupa, koja samo radi za svoj interes, e to je SNSD.. Sistemski progone djecu poginulih boraca, ne daju im da se zaposle, prisiljava ih da odu i napuste RS i grobove svojih očeva, jer onda nema otpora i svjedoka, tako zarad stranih interesa uništavaju ovu zemlju krvlju natopljenu! Al zapamtite vi koji sve zaboravlja te, proklet će vas kosti mrtvih junaka i ništa vam od Boga neće biti blagosloveno! Ognjene svi znamo da si čestiti srpski sin, patriota i nek znaju da tebe ne mogu kupiti kao ove licimere što su sto partija promenili i prodali vjeru za večeru! Pa u njihovim redovima su iz reda "ostalih" i sličnih koji menjaju naciju prema političkim potrebama,i interesnim funkcijama.

ODGOVORITE
Name

lala

16.08.2023 23:53

Stranka uvela ljude u rat, pa ih vadila iz rata primirjem, pa bi sada opet vladali... I mi očekujemo da će nam biti bolje?!

ODGOVORITE
Name

Re

17.08.2023 09:04

Treba pisati, ali treba istinu iznositi na vidjelo. SDS tkzv "državotvorna" stranka je zaslužna za veliki broj prenesenih nadležnosti. Posebno ističem 2005 godinu i potpisivanje kapitulacije tj ukidanje Vojske Republike Srpske. 2004 godine su usvojili sramni Izvještaj o događajima u i oko Srebrenice sa kojim su stavili omču oko vrata svome narodu, a taj Izvještaj je diktirao Smail Čekić. I ovo napisano je dovoljno da se shvati da nema razlike između vlastodržaca u Republici Srpskoj.

Name

Re:lala

17.08.2023 10:52

Ne očekujemo da će nam biti bolje druze. Nego mislimo da je jednog “baje” dosta 20 godina. Ti misliš da nije i da treba pustiti da dodjemo do dna da bi se opametili. Srbima generalno samo jedan mandat treba jer posle toga se osile i postaju kabadahije i tirani. To sad imamo i ovdje i u Srbiji. Vlast silnika i kabadahija od vrha do MZ. Zato promjene vlasti sto češće to bolje. I ne zaliti nikoga ko je na vlasti jer svi oni su tu da SLUŽE narodu a ne da narod koriste za svoje privatne ciljeve.

Name

Stoposto

16.08.2023 23:54

Ovaj gori od Dodika. Onda se čude što ih niko iz federacije neće u vlast

ODGOVORITE
Name

Istina

16.08.2023 23:56

Narod je stoka, čim oni prodaju svoj glas na izborima za 20-50 km, jebeš takav narod. Ljudi radi zaposlenja glasaju za lopove koji im dječiju budučnost uništavaju! Nerazmišljaju o svojim nadlednicima šta im rade kad se tako prodaju ko kurve. Kurva se barem prodaje da preživi, a za šta se ova bagra prodaje????

ODGOVORITE
Name

Milan

17.08.2023 06:40

Pa što ne kažeš da je optužnica protiv Dodika farsa, već govoriš da je farsa to što se Dodik brani od optužnica! Ti si dječko prolupao!

ODGOVORITE
Name

Re mike

17.08.2023 18:55

U školu se upiši pa završi neki razred,onda komentariši.

Name

Re

17.08.2023 19:41

Za lopova nije farsa. On je cik predsednik i samo tvoj.

Name

XOXO

17.08.2023 07:08

Bravo mladi čoveče

ODGOVORITE
Name

Brat

17.08.2023 16:20

Bravo Ognjene svaka ti je na mjestu!Posteno i casno samo kao i do sada!Pobjeda u Foci je blizu!Imas najbolj klub odbornika Sds u Foci!Timskim radom i pobjeda je nasa!Zivjela Republika Srpska!Zivijela Srpska demokratska stranka!

ODGOVORITE