Тужба је фарса, скреће се пажња од урушавања Српске

- Тужба је само фарса, да се скрене пажња од моралног, економског и демографског урушавања Републике Српске! 

Република Српска 16.08.2023 | 19:31
Тужба је фарса, скреће се пажња од урушавања Српске

- Комплекс од Српске демократске странке је нешто што ће увијек имати актуелна власт на челу са СНСД-ом, поручио је Огњен Бодирога, посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске.

Он каже да је прекрајање историје нешто што може проћи код незналица и код оних који због поданичког и улизивачког карактера морају причати нешто што апсолутно нема везе са истином, а да су посебно трагикомичне изјаве појединаца који ни цензус више не могу проћи. 

„Ових дана се читава свита дигла против СДС-а и Милана Миличевића, сви углас имају отрцану фразу да СДС није онај што је некад био. Ма немојте? Сва та свита на челу са Милорадом Додиком би дала много тога да имају слику гдје су обучени у униформу Војске Републике Српске! Е па Милан Миличевић, драга господо, има такву слику, слику са борбене линије у униформи Војске Републике Српске. Такву слику Милорад Додик нема“, истакао је Бодирога. 

Он наводи да свита која се дигла против СДС-а и Милана Миличевића треба на уми да има следеће чињенице:

1) Српска демократска странка је државотворна странка која је са Војском Републике Српске и народом основала Републику Српску! 

2) Када се основала Српска демократска странка Милорад Додик био у Реформистима Анта Марковића. 

3)  Алија Изетбеговић је тврдио за Додика да је дошао коначно ,, нормалан Србин"

4)  Милорад Додик први пут дошао на власт на НАТО тенковима? 

5) Милорад Додик је аплаудирао смјени Николе Поплашена. 

6) Милорад Додик је изјавио да је Радован Караџић украо милионе и да треба да иде у Хаг. 

7) СНСД нема славу! Зар то није основни елемент у православљу? 

8) СНСД је гласао за пренос 90% надлежности које су се десиле, између осталог захваљујући СНСД-у  Поточари су изузети из Републике Српске, спорт је пренијет на ниво БиХ и од тада немамо репрезентацију Републике Српске у неком спорту. Застава, грб, химна, заједничке таблице, пасоше, све је то уз помоћ гласова СНСД-а урађено, нико из СДС-а није гласао за пренос тих надлежности!!

О Брчко дистрикту и Јасеновачкој грађи да не причам! 

9) Ко има слике на НАТО носачима авиона, ко је ,,свјежи дашак вјетра на Балкану"? Медлин Олбрајт је то господо за Додика изјавила! 

10) Ко је назвао предсједника Србије побачајем? Додик господо.

11) Тужба је само фарса, да се скрене пажња од моралног, економског и демографског урушавања Републике Српске! 

12) СНСД је странка љевице, а љевица и национализам не иду заједно!

Бодирога поручује да је само једна државотворна странка, странка која је старија од Републике Српске, странка која је национална, а то је Српска демократска странка! 

(БН) Фото: Архива

Коментари / 26

Оставите коментар
Name

Јоја

16.08.2023 19:58

Засто не дигнете глас против напада на српске повратнике на Озрену . Где су Срби који су нестали из Лукавца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

16.08.2023 20:11

Кога то интересује. Нису се вратили и нестали тајкуни већ смртници који никоме нису потребни

Name

Борац

16.08.2023 20:58

Браво Огњене! Све то ови сектаси са својим папцима знају,ал се праве луди и лазу народ. Ајд сто лазу,вец и краду и расељавају.

Name

Браво Бидирога

16.08.2023 22:08

Додик пренио надлежности и сада једнострано хоће да их врати

Name

Истина

16.08.2023 23:47

Ти које спомињеш са Озрена, исти се налазе у САД, Канади, Аустралији, по ЕУ државама итд. Који Озренци, дођу у повратничка села гдје су сами старци остали ( веатили се) а она багра млада је уз СНСД лопове, ложу им гузице!

Name

Вишеград

16.08.2023 20:15

Тако је Огњенебсве си тачно написао,и још би три дана имао да пишеш омовој секти.Џаба овим из добоја све,остаће упамћени као највећи лопови избора.Могу скакати ђе оће и како оће.Њихов лидер ће бити уписан ксо нсјвећи уништитељ РС и српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

16.08.2023 20:35

СВЕ СЕ УЛИЗИЦЕ СЛИЛЕ У ЈЕДНУ СЕКТУ СНСД.ВИДИТЕ ОНЕ ДЕБИЛЦИЦЕ ДАНАС КОЈИ ОБАВЉАЈУ ПЕРФОРМАНС СКАКАЊА У ВОДУ И ВАТРУ ЗА ДОДИКА,ПА СТО НЕ СКОЦИСЕ ПРВО У ВАТРУ,И МОЈА БАБА БИ СКОЦИЛА У ВОДУ ДА СЕ МАЛО РАСХЛАДИ.ЛИЦЕМЈЕРИ ЈЕДНИ,ВРАЦАТЕ ЗА УСЛУГУ СТО ЗИВИТЕ НА ГРБАЦИ НАРОДА,ЈАДАН ЈЕ ДОДИК АКО ДИДЈЕ ДО ТОГА ДА ГА ВИ БРАНИТЕ.НИЈЕ ТО БИРАЦКА КУТИЈА,ИМАЈУ ИНСТИТУЦИЈЕ КОЈЕ ЦЕ БРАНИТИ ПРЕСЈЕДНИКА РЕОУБЛИКЕ СРПСКЕ КАД ЗАТРЕБА,А ВИ ДРПНИТЕ ЈОС КОЈУ ПРИВИЛЕГИЈУ.

Name

Хех, па

16.08.2023 20:18

Подрзали сте додикове неуставне авантуре, из љубави или интереса питање је сад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Азем

16.08.2023 21:00

Љевица и национализам даје национал-социјализам или како му тепамо нацизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

16.08.2023 21:20

Од кога комплекс био весео па купује вас Додик за ситне паре.Пила вас се продало где ти зивис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само СДС

16.08.2023 21:21

Тако је људино

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОВАЈ ти је људина?

17.08.2023 10:25

Ено ти и Бабаља кад ти се тако свиђају "људине"

Name

Модрича

16.08.2023 21:49

Браво Бодирога, КРАЉУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

16.08.2023 21:57

Ено у федерацији БиХ су оборили странку сда и Бакира. И ста им је боље. Цијена јавног превоза, тј градских и приградских аутобусних карата су безобразно скупе. А гориво појефтинило. Пекарски производи исто безобразно скупи. Лобији и код странке сдп као и у реп српској. Пекари као и приватници јавног превоза плацају лоби странкама сдп и снсд. Ста је сдп бољи за Босњака ако су му превоз и хљеб скупи као и за време владавине странке сда. Ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Петар

17.08.2023 10:26

Боље им је јер им није Себија ПРОФЕСОР са лажном дипломом

Name

СОДОМА И ГОМОРА НАШЕГ ДОБА

16.08.2023 22:14

Све то они знају, само нажалост овај народ има кратко памћење, народу је битно да млате с њим и дрече под шаторима, глуме србенде, а опљачкали и уништили све што је српско, погазили часне борце и погинуле за Републику Српску. Интересна група, која само ради за свој интерес, е то је СНСД.. Системски прогоне дјецу погинулих бораца, не дају им да се запосле, присиљава их да оду и напусте РС и гробове својих очева, јер онда нема отпора и свједока, тако зарад страних интереса уништавају ову земљу крвљу натопљену! Ал запамтите ви који све заборавља те, проклет ће вас кости мртвих јунака и ништа вам од Бога неће бити благословено! Огњене сви знамо да си честити српски син, патриота и нек знају да тебе не могу купити као ове лицимере што су сто партија променили и продали вјеру за вечеру! Па у њиховим редовима су из реда "осталих" и сличних који мењају нацију према политичким потребама,и интересним функцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лала

16.08.2023 23:53

Странка увела људе у рат, па их вадила из рата примирјем, па би сада опет владали... И ми очекујемо да ће нам бити боље?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.08.2023 09:04

Треба писати, али треба истину износити на видјело. СДС ткзв "државотворна" странка је заслужна за велики број пренесених надлежности. Посебно истичем 2005 годину и потписивање капитулације тј укидање Војске Републике Српске. 2004 године су усвојили срамни Извјештај о догађајима у и око Сребренице са којим су ставили омчу око врата своме народу, а тај Извјештај је диктирао Смаил Чекић. И ово написано је довољно да се схвати да нема разлике између властодржаца у Републици Српској.

Name

Ре:лала

17.08.2023 10:52

Не очекујемо да ће нам бити боље друзе. Него мислимо да је једног “баје” доста 20 година. Ти мислиш да није и да треба пустити да додјемо до дна да би се опаметили. Србима генерално само један мандат треба јер после тога се осиле и постају кабадахије и тирани. То сад имамо и овдје и у Србији. Власт силника и кабадахија од врха до МЗ. Зато промјене власти сто чешће то боље. И не залити никога ко је на власти јер сви они су ту да СЛУЖЕ народу а не да народ користе за своје приватне циљеве.

Name

Стопосто

16.08.2023 23:54

Овај гори од Додика. Онда се чуде што их нико из федерације неће у власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

16.08.2023 23:56

Народ је стока, чим они продају свој глас на изборима за 20-50 км, јебеш такав народ. Људи ради запослења гласају за лопове који им дјечију будучност уништавају! Неразмишљају о својим надледницима шта им раде кад се тако продају ко курве. Курва се барем продаје да преживи, а за шта се ова багра продаје????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

17.08.2023 06:40

Па што не кажеш да је оптужница против Додика фарса, већ говориш да је фарса то што се Додик брани од оптужница! Ти си дјечко пролупао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мике

17.08.2023 18:55

У школу се упиши па заврши неки разред,онда коментариши.

Name

Ре

17.08.2023 19:41

За лопова није фарса. Он је цик председник и само твој.

Name

XОXО

17.08.2023 07:08

Браво млади човече

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

17.08.2023 16:20

Браво Огњене свака ти је на мјесту!Постено и цасно само као и до сада!Побједа у Фоци је близу!Имас најбољ клуб одборника Сдс у Фоци!Тимским радом и побједа је наса!Зивјела Република Српска!Зивијела Српска демократска странка!

ОДГОВОРИТЕ