Poznati detalji pucnjave u kojoj je ranjen Adi Nukić

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu Prijedlog za određivanje mjere pritvora protiv Koste Pandurevića (22) iz Pala zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo uz navođenje inicijala.

Bosna i Hercegovina 22.07.2023 | 11:29
Poznati detalji pucnjave u kojoj je ranjen Adi Nukić

Riječ je o pucnjavi u kojoj je ispred kafića “Mocca” u Istočnom Sarajevu ranjen Adi Nukić.

– Navedena osona K. P. se sumnjiči da je počinila krivično djelo “ Ubistvo u pokušaju ” na način da je dana 19.07.2023.godine, oko 16.50, dovezao motociklom marke „KTM“ tip „Kroser“, bez registarskih oznaka, sa detaljima narandžaste boje na istom, u ulici Hilandarska, naspram broja X, opština Istočno Novo Sarajevo, gdje se zaustavio, te je iz vatrenog oružja, najvjerovatnije pištolja, nepoznate marke, kalibra 9 milimetara, ispalio sedam hitaca u pravcu osobe N.A., koji se u tom trenutku nalazila ispred ugostiteljskog objekta „Caffe Mocca“, lociranog na naprijed navedenoj adresi – navedeno je u saopštenju.

Tom prilikom Nukić je zadobio povrede opasne po život i to ustrijelnu ranu u predjelu abdomena i tri prostrijelne rane u predjelu natkoljenice lijeve noge.

Nakon pucnjave Pandurević se pomenutim motociklom udaljio u pravcu ulice Spasovdanska, a zatim u nepoznatom pravcu.

– Razlozi za predlaganje mjere pritvora za osobu sa inicijalima P.K. sastoje se u tome da postoji opasnost da će isti boravkom na slobodi imati priliku i uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, te da postoje okolnosti koje opravdavaju bojazan da ukoliko se osumnjičeni nađe na slobodi, isti će ponoviti izvršenje istog krivičnog djela, ili da će učiniti drugo krivično djelo za koje se može izreći kazna zatvora od 3 godine ili teža kazna – navodi se u saopštenju.

(Avaz)  Foto:Avaz

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Korleone

23.07.2023 13:15

To Ždralova škola, počelo je poubijajte se odmah da možemo da disemo

ODGOVORITE