Познати детаљи пуцњаве у којој је рањен Ади Нукић

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву поднијело је Окружном суду у Источном Сарајеву Приједлог за одређивање мјере притвора против Косте Пандуревића (22) из Пала због основане сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево уз навођење иницијала.

Босна и Херцеговина 22.07.2023 | 11:29
Познати детаљи пуцњаве у којој је рањен Ади Нукић

Ријеч је о пуцњави у којој је испред кафића “Моцца” у Источном Сарајеву рањен Ади Нукић.

– Наведена осона К. П. се сумњичи да је починила кривично дјело “ Убиство у покушају ” на начин да је дана 19.07.2023.године, око 16.50, довезао мотоциклом марке „КТМ“ тип „Кросер“, без регистарских ознака, са детаљима наранџасте боје на истом, у улици Хиландарска, наспрам броја X, општина Источно Ново Сарајево, гдје се зауставио, те је из ватреног оружја, највјероватније пиштоља, непознате марке, калибра 9 милиметара, испалио седам хитаца у правцу особе Н.А., који се у том тренутку налазила испред угоститељског објекта „Цаффе Моцца“, лоцираног на напријед наведеној адреси – наведено је у саопштењу.

Том приликом Нукић је задобио повреде опасне по живот и то устријелну рану у предјелу абдомена и три простријелне ране у предјелу наткољенице лијеве ноге.

Након пуцњаве Пандуревић се поменутим мотоциклом удаљио у правцу улице Спасовданска, а затим у непознатом правцу.

– Разлози за предлагање мјере притвора за особу са иницијалима П.К. састоје се у томе да постоји опасност да ће исти боравком на слободи имати прилику и утицати на свједоке, те уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак, те да постоје околности које оправдавају бојазан да уколико се осумњичени нађе на слободи, исти ће поновити извршење истог кривичног дјела, или да ће учинити друго кривично дјело за које се може изрећи казна затвора од 3 године или тежа казна – наводи се у саопштењу.

(Аваз)  Фото:Аваз

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Корлеоне

23.07.2023 13:15

То Ждралова школа, почело је поубијајте се одмах да можемо да дисемо

ОДГОВОРИТЕ