Prijedor: Nekoliko prijava zbog mogućih prijetnji

Policijska uprava Prijedor zaprimila je nekoliko prijava od nastavnika i roditelja u smislu mogućih prijetnji i uvreda od strane učenika i po njima je postupano u cilju provjera tih navoda.

Republika Srpska 11.05.2023 | 11:21
Prijedor: Nekoliko prijava zbog mogućih prijetnji

Oni su pojasnili da nisu uhapsili nijednog maloljetnika niti je utvrđena osnovanost za dalje postupanje policijskih službenika po navedenim prijavama.

"Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju podizanja nivoa bezbjednosti učenika u školi i oko nje. U tom smislu pojačano je prisustvo policijskih službenika u blizini škola, kao i sama komunikacija sa nadležnim u školama", saopštili su iz prijedorske policije.

Podsjećamo, iz prijedorske Ugostiteljsko-ekonomske škole juče je stigla prijava da jedan od đaka koji pohađa ovu školu, ima papir na kojem se nalaze imena učenika s kojima navodno nije u dobrim odnosima.

Tada je nastala prava drama, a iz PU šturo su potvrdili samo navode prijave.

Osim toga, u Novom Gradu je juče učenik donio plastični pištolj u školu, pa ga predao drugaru. Cijeli slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Novi Grad, ali zvaničnih informacija od strane policije još uvijek nema.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zataskavanje opet

11.05.2023 09:40

Opet laz, u Petak su uhapsili dijete i roditelje u JU Petar Kocic u Prijedoru zbog spiska ali posto je direktorica SNSD kadar sve se zataskava… kao i u JU Ekonomskoj skoli…

ODGOVORITE