Приједор: Неколико пријава због могућих пријетњи

Полицијска управа Приједор запримила је неколико пријава од наставника и родитеља у смислу могућих пријетњи и увреда од стране ученика и по њима је поступано у циљу провјера тих навода.

Република Српска 11.05.2023 | 11:21
Приједор: Неколико пријава због могућих пријетњи

Они су појаснили да нису ухапсили ниједног малољетника нити је утврђена основаност за даље поступање полицијских службеника по наведеним пријавама.

"Полицијски службеници Полицијске управе Приједор предузимају све потребне мјере и радње у циљу подизања нивоа безбједности ученика у школи и око ње. У том смислу појачано је присуство полицијских службеника у близини школа, као и сама комуникација са надлежним у школама", саопштили су из приједорске полиције.

Подсјећамо, из приједорске Угоститељско-економске школе јуче је стигла пријава да један од ђака који похађа ову школу, има папир на којем се налазе имена ученика с којима наводно није у добрим односима.

Тада је настала права драма, а из ПУ штуро су потврдили само наводе пријаве.

Осим тога, у Новом Граду је јуче ученик донио пластични пиштољ у школу, па га предао другару. Цијели случај је пријављен Полицијској станици Нови Град, али званичних информација од стране полиције још увијек нема.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Затаскавање опет

11.05.2023 09:40

Опет лаз, у Петак су ухапсили дијете и родитеље у ЈУ Петар Коциц у Приједору због списка али посто је директорица СНСД кадар све се затаскава… као и у ЈУ Економској сколи…

ОДГОВОРИТЕ