Hercegovina kao Holivud: Snimaju se dva filma

U Trebinju je počelo snimanje nastavka kriminalističke serije "12 reči" u režiji Jelene Stolice, čija je produkcija prvog serijala nastala prije dvije godine.

Republika Srpska 04.04.2023 | 15:31
Hercegovina kao Holivud: Snimaju se dva filma

Druga sezona, čije je snimanje započelo krajem prošle godine u Pančevu, djelimično se snima i na više trebinjskih lokaliteta, gdje se snimanje odvija još od nedelje.

Anja Ninković, direktor serije, kaže da će se serija na području Trebinja snimati još dva dana, nakon čega se snimanje premješta u Beograd.

– Ovo je druga sezona u produkciji ‘Telekoma’ koju radimo i stvarno smo srećni što smo došli u Trebinje. Trebinje je jako bitan dio naše priče, pogotovo za našeg negativca kojeg igra Nikola Pejaković. Uzbuđeni smo što ćemo grad pokazati našim gledaocima, kaže ona.

Napominjući da snimanje u Trebinju ide sve kako je planirano, Ninkovićeva dodaje da je odlično što je vrijeme promjenljivo, jer je serija veoma mračna, pa je to veoma dobro za atmosferu.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zdravko

04.04.2023 15:12

Daleko ste vi od Holivuda. Šaka jada samo zna zanovijetati i kukati te treba im put te treba im aerodrom. Najbolje se preselite svi u sjeverni Doboj a to dole dajte Turcima da oru.

ODGOVORITE
Name

Jole

04.04.2023 16:45

Ofiran si, predstavniku drugog konstututivnog naroda

Name

Ana Marija

04.04.2023 21:13

Sad se potrudite da srpska sela i srpske kuce prikazete sto nakaradnije (kao sto imate obicaj kucice budi bog s nama, (prljavo neuredno,zapusteno) kao da se ne radi o cestitom srpskom seljaku...vec o tamo nekim beskucnicima i jadnicima ne sramotite nam naciju...kao sto imate obicaja u domacim serijama i filmovima...

ODGOVORITE
Name

О

07.04.2023 11:03

Јели Повратак отписаних

ODGOVORITE