Херцеговина као Холивуд: Снимају се два филма

У Требињу је почело снимање наставка криминалистичке серије "12 речи" у режији Јелене Столице, чија је продукција првог серијала настала прије двије године.

Република Српска 04.04.2023 | 15:31
Херцеговина као Холивуд: Снимају се два филма

Друга сезона, чије је снимање започело крајем прошле године у Панчеву, дјелимично се снима и на више требињских локалитета, гдје се снимање одвија још од недеље.

Ања Нинковић, директор серије, каже да ће се серија на подручју Требиња снимати још два дана, након чега се снимање премјешта у Београд.

– Ово је друга сезона у продукцији ‘Телекома’ коју радимо и стварно смо срећни што смо дошли у Требиње. Требиње је јако битан дио наше приче, поготово за нашег негативца којег игра Никола Пејаковић. Узбуђени смо што ћемо град показати нашим гледаоцима, каже она.

Напомињући да снимање у Требињу иде све како је планирано, Нинковићева додаје да је одлично што је вријеме промјенљиво, јер је серија веома мрачна, па је то веома добро за атмосферу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Здравко

04.04.2023 15:12

Далеко сте ви од Холивуда. Шака јада само зна зановијетати и кукати те треба им пут те треба им аеродром. Најбоље се преселите сви у сјеверни Добој а то доле дајте Турцима да ору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоле

04.04.2023 16:45

Офиран си, представнику другог констутутивног народа

Name

Ана Марија

04.04.2023 21:13

Сад се потрудите да српска села и српске куце приказете сто накарадније (као сто имате обицај куцице буди бог с нама, (прљаво неуредно,запустено) као да се не ради о цеститом српском сељаку...вец о тамо неким бескуцницима и јадницима не срамотите нам нацију...као сто имате обицаја у домацим серијама и филмовима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

О

07.04.2023 11:03

Јели Повратак отписаних

ОДГОВОРИТЕ