Produžen pritvor Banjalučanki za još dva mjeseca

- Okružni sud u Banjaluci Nini Ninković (57) iz toga grada koja je osumnjičena da je radnoj kolegici sipala otrov u kafu produžio je pritvor za još dva mjeseca.

Republika Srpska 20.01.2023 | 18:54
Produžen pritvor Banjalučanki za još dva mjeseca

Kako navode iz ove pravosudne institucije ona je osumnjičena za krivično djelo ubistvo u pokušaju, a pritvor može trajati najduže dva mjeseca, odnosno do 21. marta ove godine.

Podsjećamo, Ninković je osumnjičena za pokušaj ubistva T.S. iz Banjaluke kojoj je u kafu sipala materiju opasnu po život i zdravlje.

Supstanca za koju se sumnja da je osumnjičena Ninkovićeva, radnica Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske, sipala u kafu radnoj koleginici, kako su pisali mediji, navjerovatnije su "mravocid" kao i natrijev hipoklorit koji sadrži sredstva za čišćenje, a terete je da je pomenute otrove sipala najmanje tri puta.

Navodno je osumnjičena imala probleme na poslu i žalila se da je trpila pritisak, a  pojavila se sumnja da u posljednje vrijeme sipa nešto u kafu kolegici. Zbog toga su postavljene kamere u kancelariji koje su osumnjičenu snimile kako sipa nešto u kafu S.T. i miješa. Na sreću oštećena nije pretrpjela teže posljedice po zdravlje.

Mediji su pisali i da je Ninkovićeva jedno vrijeme bila načelnica Odjeljenja za osnovno obrazovanje, dok je S. T. zaposlena na mjestu načelnika Sektora za obrazovanje.

"Osumnjičena je od 8. do 21. decembra 2022. godine, sipala u kafu oštećenoj T.S. materiju opasnu po život i zdravlje u namjeri da oštećenu liši života. Pomenuta materija je izuzeta i biće predmet vještačenja u toku istrage", naveli su tada iz Tužilaštva.

(nezavisne Foto: Unsplash)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Petar

20.01.2023 19:30

Ovdje nešta smrdi, navodno oštećena TS je Tanasić Slađana je sestra Dodikovog zeta i poznata je po kriminalu i nemoralu i sad su svi koji su je poznavali zbunjeni, kako je ona takva mogla postati žrtva nekog ko iza sebe nema mrlje i niko u to neće poverovati dok ne vidi šta je kamera snimila.

ODGOVORITE
Name

Laz

20.01.2023 21:25

Svi koji poznaju Ninu odbijaju takve navode. Ona i dalje u pritvoru, a banda iz UIO pustena.

Name

Prica se, prica...

20.01.2023 20:03

Sve su to budale

ODGOVORITE
Name

Da Ali

20.01.2023 20:38

Ko je postavio kamere da snimaju, zar to nije neovlašteno snimanje ! Nije imala nikakve posledice po zdravlje , a sipala joj "otrov" u kafu ! Valjda je neko izvršio Hemisku analizu supstance u kafi ! Šta se sada ovde može dokazati, kada nikome nije ništa, a Gospođa čami u bajbokani tri mjeseca ! "Demokratija šta ćeš" !

ODGOVORITE
Name

Bob

21.01.2023 07:19

Sve ovde "smrdi".Supstanca je nadjena u dzepu ( gdje je mogao svako ostaviti), a nigdje se ne kaze da je nadjena u kafi ili u krvi doticne! Poznajem Ninu licno i mislim da je ovo totalna namjestaljka...i to jeftina!

ODGOVORITE
Name

Gile

21.01.2023 14:28

Boga mi ne dijele svi koji poznaju Ninu lijepo misljenje o njoj.

ODGOVORITE