Продужен притвор Бањалучанки за још два мјесеца

- Окружни суд у Бањалуци Нини Нинковић (57) из тога града која је осумњичена да је радној колегици сипала отров у кафу продужио је притвор за још два мјесеца.

Република Српска 20.01.2023 | 18:54
Продужен притвор Бањалучанки за још два мјесеца

Како наводе из ове правосудне институције она је осумњичена за кривично дјело убиство у покушају, а притвор може трајати најдуже два мјесеца, односно до 21. марта ове године.

Подсјећамо, Нинковић је осумњичена за покушај убиства Т.С. из Бањалуке којој је у кафу сипала материју опасну по живот и здравље.

Супстанца за коју се сумња да је осумњичена Нинковићева, радница Републичког педагошког завода Републике Српске, сипала у кафу радној колегиници, како су писали медији, навјероватније су "мравоцид" као и натријев хипоклорит који садржи средства за чишћење, а терете је да је поменуте отрове сипала најмање три пута.

Наводно је осумњичена имала проблеме на послу и жалила се да је трпила притисак, а  појавила се сумња да у посљедње вријеме сипа нешто у кафу колегици. Због тога су постављене камере у канцеларији које су осумњичену снимиле како сипа нешто у кафу С.Т. и мијеша. На срећу оштећена није претрпјела теже посљедице по здравље.

Медији су писали и да је Нинковићева једно вријеме била начелница Одјељења за основно образовање, док је С. Т. запослена на мјесту начелника Сектора за образовање.

"Осумњичена је од 8. до 21. децембра 2022. године, сипала у кафу оштећеној Т.С. материју опасну по живот и здравље у намјери да оштећену лиши живота. Поменута материја је изузета и биће предмет вјештачења у току истраге", навели су тада из Тужилаштва.

(независне Фото: Унспласх)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Петар

20.01.2023 19:30

Овдје нешта смрди, наводно оштећена ТС је Танасић Слађана је сестра Додиковог зета и позната је по криминалу и неморалу и сад су сви који су је познавали збуњени, како је она таква могла постати жртва неког ко иза себе нема мрље и нико у то неће поверовати док не види шта је камера снимила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаз

20.01.2023 21:25

Сви који познају Нину одбијају такве наводе. Она и даље у притвору, а банда из УИО пустена.

Name

Прица се, прица...

20.01.2023 20:03

Све су то будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Али

20.01.2023 20:38

Ко је поставио камере да снимају, зар то није неовлаштено снимање ! Није имала никакве последице по здравље , а сипала јој "отров" у кафу ! Ваљда је неко извршио Хемиску анализу супстанце у кафи ! Шта се сада овде може доказати, када никоме није ништа, а Госпођа чами у бајбокани три мјесеца ! "Демократија шта ћеш" !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

21.01.2023 07:19

Све овде "смрди".Супстанца је надјена у дзепу ( гдје је могао свако оставити), а нигдје се не казе да је надјена у кафи или у крви дотицне! Познајем Нину лицно и мислим да је ово тотална намјестаљка...и то јефтина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

21.01.2023 14:28

Бога ми не дијеле сви који познају Нину лијепо мисљење о њој.

ОДГОВОРИТЕ