Zaključana preživela u kupatilu tri dana pijući samo vodu

54-godišnja Tajlanđanka koja se slučajno zaključala u kupatilu čekala je svoju smrt! Ona je tri dana bila zaključana u kupatilu pijući samo vodu i uzaludno dozivajući pomoć..

Zanimljivosti 02.09.2022 | 15:41
Zaključana preživela u kupatilu tri dana pijući samo vodu

Samački život svakako ima svoje prednosti, posebno za ljude koji uživaju u svojoj privatnosti, ali i neke nedostatke, kako je jedna žena nedavno otkrila. Žena iz Bangkoka, čije ime tajlandske novine nisu otkrile, ušla je 22. avgusta u kupatilo ne znajući da će tamo provesti naredna tri dana.

Čim je zatvorila vrata, neispravna kvaka pretvorila je toalet u zatvor za ženu, koja se nije ni potrudila da ponese telefon sa sobom, a da ne spominjemo hranu i piće. Pribegavala je lupanju vratima i vrištanju u pomoć, ali niko joj nije pritekao u pomoć…

Uprkos njenim naporima da privuče pažnju komšija ili čak stranaca, niko nije čuo njeno glasno lupanje i vapaje za pomoć, pa je morala da preživi sama na vodi iz česme.

Iscrpljena nakon dva dana pokušaja da privuče nečiju pažnju, 54-godišnja žena je napisala oproštajnu poruku na zidu kupatila koristeći proizvode za negu kože i odlučila da sačeka svoju sporu i užasnu smrt.

Srećom po ženu, njena sestra, koja se danima nije čula za nju, počela je da brine za nju i obavestila policiju o njenom nestanku. Poslat je odred da proveri ženu, a nakon što nisu dobili odgovor na kapiji, odlučili su da preskoče gvozdenu kapiju i provere kuću.

kupatilo zatvorene
policija provaljuje  u kuću   poruka na zidu zatvorene  žene (slika desno)

Provalivši u kuću zatvorene žene, a zatim razvalivši vrata kupatila, policajci su je zatekli u veoma slabom stanju što nije iznenađujuće, s obzirom da nije jela tri dana i odvezli je u najbližu bolnicu. Zatim su slikali poruku razmazanu po zidu kupatila, koja je glasila:

“Zaglavila sam se u toaletu od 22. avgusta. Ako umrem, molim vas pusti Džej Leka da se pobrine za moju volju. Molim da Tukovu imovinu date Tua Toon Tumu. Pila sam vodu iz slavine da bih preživela. Bez vode bih bila bi već mrtva. Pokušaala sam da se izvučem i razbijem, pokušala sam da vičem, ali niko me nije čuo.”

Lekari su testirali 54-godišnju ženu i ustanovili da je, uprkos svom oslabljenom stanju, generalno dobrog zdravlja. Očekuje se da će se ona potpuno oporaviti.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar