Brkovi posjetili Banjalučku pivaru

Nakon nezaboravnog spektakla na prve dvije festivalske večeri, petog po redu “Moto festa” u prostorijama Banjalučke pivare organizovano je druženje sa članovima muzičkog sastava “Brkovi”.

Republika Srpska 30.05.2022 | 19:26
Brkovi posjetili Banjalučku pivaru

U sjajnoj atmosferi članovi zagrebačkog benda naučili su mnogo toga o istoriji Banjalučke pivare, kako se proizvodi pivo a tokom boravka smislili su i slogan.

 “Ako vas muž smara, ako vas žena ili muž vara nek vas utješi Banjalučka pivara'', izjavio je Šemso, frontmen grupe “Brkovi”.

Iz Banjalučke pivare ističu da podržavaju „Motofest“ ali i bendove koji nastupaju na ovom događaju. 

 “Jako mi je drago što je moj prijatelj i kolega Šemso iz “Brkova” danas ovde sa celim svojim bendom  došao u Pivaru kako bismo obišli pogone i probali Nektar dok je još nefiltrirano pivo. Takođe je zanimljivo da je Šemso doneo poklon, svoje pivo koje se zove “Brkovi” i drago mi je da ću imati priliku da ga probam  i što ćemo se menjati za piva'', rekao je direktor Banjalučke pivare, Ilija Šetka.

Najveći pivski brend iz BiH - Nektar, već dugi niz godina, ponosno stoji uz festivale, kao i brojne druge muzičke manifestacije.

U narednom periodu ‘Nektar’ pivo biće zaštitni znak ‘Garden fest-a’, koji se održava od 01 - 03. jula,  i ‘Nektar OK festa’, koji se održava od 15. do 17. jula.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Пр

30.05.2022 18:21

Свашта,је ли ово нека реклама или је наставак сарадње са лијепом њиово?

ODGOVORITE